Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica provokacije

Borna Rajić: Nijedan Hrvat, domoljub i vjernik ne može glasati za Milanovića

Borna Rajić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
28.10.2015.
u 15:37

Hrvatska "kraljica provokacije" ili, kako se sama naziva, "propovjednica u potpeticama", nije odoljela da ne komentira predstojeće parlamentarne izbore

Borna Rajić, hrvatska "kraljica provokacije" ili, kako se sama naziva, "propovjednica u potpeticama", nije odoljela da ne komentira predstojeće parlamentarne izbore i to kritikom ljevice. 

– Nijedan Hrvat, domoljub i vjernik ne može glasati za Zorana Milanovića i SDP osim ako se nije zabunio – piše na svom Facebook-profilu Borna Rajić. 

Protiv hibridne, a za suvremenu ljevicu

– Dok su toj vladi likovi poput ambasadora Goldsteina, koji javno štuje lik i djelo Josipa Broza predstavljali hrvatsku državu, čini se da Hrvatska još nije dobila rat; ni Olujom ni oslobađanjem Gotovine, već ce ga tek dobiti na predstojećim izborima – smatra Borna Rajić te dodaje kako takva "hibridna ljevica" zauvijek mora odumrijeti. 

– Jer dok ta hibridna ljevica zauvijek ne odumre Hrvatska ne može iznjedriti novu, zdravu političku scenu u kojoj ce biti mjesta za svježu suvremenu ljevicu neopterećen potrebom da za teret svojih povijesnih zločina i grijeha stalno traži dežurnog krivca mimo svojih redova – zaključuje Borna Rajić. 

>>Borna Rajić pozirala u toplesu i pokazala stražnjicu

>>Borna Rajić: Preozbiljno shvaćanje života izvor je tuge, ja generiram sreću

Komentara 218

Avatar josipa1
josipa1
16:00 28.10.2015.

Slažem se u svakoj riječi! Samo komunisti, socijalisti, veloksrbi i jugofili glasuju za sdp!

Avatar bok
bok
15:54 28.10.2015.

Mislim da je rekla sti 75 % Hrvata misli. Eh da samo jos svi Hrvati izadu na izbore stvar bi bila rjesena. A s Bornom bi vrlo rado na kavicu :-)

DU
Deleted user
15:53 28.10.2015.

konačno nešto pametno od borne, nije da pretjerano cijenim nju i lik i djelo luke no ovaj put skidam kapu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije