Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagiranje

Boris Tadić: Rexepijeva izjava je otvorena prijetnja ratom

tadić
AFP
10.07.2010.
u 10:33

Kosovski ministar policije najavio da će poslati specijalne policijske jedinice na sjever Kosova.

Boris Tadić:Izjava Rexepija da će kosovska vlast poslati specijalnu policiju na sjever Kosova je otvorena prijetnja ratom

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić drži kako je izjava Bajrama Rexepija, ministra policije u vladi Kosova, da će poslati specijalne policijske jedinice na sjever Kosova otvorena prijetnja ratom, priopćila je Pres sužba predsjednika Republike, a prenose svi srbijanski mediji. U priopćenju Predsjendik Srbije istikče kako će "privremene institucije na Kosovu biti jedine odgovorne za katastrofalne posljedice eventualnog provođenja ove prijetnje" i dodao kako "ovakve ratnohuškačke izjave i druge provokacije ugrožavaju krhki mir i stabilnost na sjeveru Kosova".

- Predsjednik Srbije smatra jako važnim što je Euleks opovrgnuo kosovskog ministra kako podržava ovakav plan i da je takva pozicija Euleksa jedina moguća u obavljanju njene statusno neutralne funkcije na Kosovu", priopćila je Pres služba predsjednika Tadića.

Šef Misije Euleksa Yves de Kermabon izjavio je u Prištini da nije bilo nikakvog ugovora o razmještanju specijalnih policijskih postrojbi na području Mitrovice i dodao da je situacija na sjeveru Kosova sada mirna i održavanje reda i mira i dalje je u tom području zadužena lokalna policija, uz nadgledanje, praćenje i savjetovanje Euleksa.

Ključne riječi

Komentara 169

OB
-obrisani-
12:36 11.07.2010.

Digla se kuka i motika na Tadićevu izjavu za internu političku upotrebu. ;o)

LC
Le comte de Monte Cristo
19:47 11.07.2010.

Za rea_ Mi necemo samo financirati Kosovske Albance, nego CIJELI SVIJET, kad dodje jedna svijetska vladavina. Onda ce biti standard zivota na cijelom svijetu jednako nizak!

CO
cocoloo
11:56 10.07.2010.

Saijmon j,,, hahahhaahahhahah....hvala ti što si me, dobro, nasmijao!!! A, siguran sam da JUMPER, oliti, \"kockasti\", ima dovoljno TRAKTORA za vas!!! Malo vam je bilo \"bežanije\"????......hahahahahah......turski ku*toni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije