Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDA

Miletić: Ovo je napad na cijelu Europu

Boris Miletić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
22.03.2016.
u 17:47

"Čvrsto se nadam da će svi počinitelji ovog groznog terorističkog napada, kao i svi odgovorni, biti otkriveni i privedeni pravdi čim prije"

Predsjednik IDS-a Boris Miletić u svoje je osobno i u ime Istarskog demokratskog sabora najoštrije osudio današnje terorističke napade u Bruxellesu.

– Zgrožen sam i zaprepašten situacijom koja vlada u samom srcu Europe. Unatoč uvjerenju da se takvo što neće ponavljati, svjedočimo još jednom sramotnom terorističkom činu koji je pogodio Europu. Činu koji pogađa temelje na kojima je Europska unija nastala i počiva. Međutim, naše zajedničke europske vrijednosti poput demokracije, slobode i ljudskih prava, vrijednosti su koje je nemoguće uništiti. Europska je unija na tome izgrađena i te temelje ništa ne može otpuhati – kazao je Miletić te izrazio sućut svim žrtvama i njihovim obiteljima.

– Svim unesrećenima, njihovim obiteljima, prijateljima, ali i svim europskim građanima izražavam iskrenu sućut jer ovo je napad na cijelu Europu – kazao je Miletić dodajući da je zajedništvo oružje kojim ćemo pošast terorizma iskorijeniti.

– Čvrsto se nadam da će svi počinitelji ovog groznog terorističkog napada, kao i svi odgovorni, biti otkriveni i privedeni pravdi čim prije – kazao je predsjednik IDS-a.

>> Hvala Bogu da sam jutros odlučila zdravo živjeti i ići pješice pa sam tako izbjegla metro

>> Hrvatska policija podigla razinu sigurnosti, na snazi treći stupanj pripravnosti

Komentara 18

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
19:03 22.03.2016.

Ma kako vas nije sramota pitati za mišljenje IDS i SDP-ovce ???

BK
branko-kockica
18:35 22.03.2016.

A što se vi kukurikavci bunite, pa ovo je sve vaša ekipa koju ste fino ugostili u Opatovcu, nahranili, napojili, previli im žuljeve, prošetali im kožicu, dali im besplatni internet i prijevoz do granice. Uostalom, koja je razlika između vas antifašista i islamista, i jednima i drugima su masovne likvidacije stup ideologije.

PI
pinkec
20:00 22.03.2016.

SDP-ova oporba želi tek nakon sličnog dogadjaja, kao u Bruxelles-u glasovati u H.D. Saboru o mogućnosti pomoći OSRH-a Policiji na granici, što je u stvari sabotaža!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije