Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teroristi

Borci za Islamsku državu: Na Kosovu uhićeno 40 ljudi

ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.08.2014.
u 10:13

- Tijekom akcije obavljena je pretraga 60 lokacija i uhićeno je 40 osoba pod sumnjom da su počinili kaznena djela protiv ustavnog poretka i sigurnosti Kosova - navodi se u priopćenju kosovske policije

Policija Kosova uhitila je 40 osoba osumnjičenih da su ratovali u Siriji i Iraku u postrojbama Islamske države i Al Nusra, koje su proglašene
terorističkim organizacijama, javljaju mediji pozivajući se na policijsko priopćenje.

- Tijekom akcije obavljena je pretraga 60 lokacija i uhićeno je 40 osoba pod sumnjom da su počinili kaznena djela protiv ustavnog poretka i sigurnosti Kosova - navodi se u priopćenju kosovske policije u kojemu se dodaje kako je policijska akcija poduzeta u koordinaciji s Državnim odvjetništvom Kosova "zbog opasnosti i značaja za nacionalnu sigurnost i zaštitu ustavnog poretka, očuvanja reda i zakona i poštivanja prava svih građana".

Tijekom uhićenja policija je kod uhićenih pronašla i oduzela eksplozivne naprave, oružje i streljivo različitih kalibara i druge dokaze koji se povezuju s ovim slučajem, ali osim inicijala i mjesta rođenja,
policija nije navela druge podatke o uhićenima. Policija najavljuje nastavak ove akcije.

>>Clinton kritizira bivšeg šefa: Obamina politika je kriva za uspon radikala

>>Militanti Islamske države ubili najmanje 500 Jazida

Komentara 12

DI
dokazano.istinito
22:40 11.08.2014.

Hashim Taqi je uspjesan politicar, uspjeo je da kosovo od "neovisnosti" da svede na Kolaps "drzavicu", potom je posjetio izrael gdje je dao podrsku izraelu, kosovu je donjeo i Fusnotu,pa je to opet bilo malo da zadovolji zapad pa jee i dao podrsku i potpisao da na kosovu mogu da egzistiraju "sao krajine" koje se zovu "srpske zajednice"..a da bi tome sve kao crem na slagu posladio, poceo je da izmislja "teroriste" medju muslimanima koji su i bili i ovk, i ne samo ovk,vec su pomagali i Hrvatskoj kada je trebalo,basrem to cinjeno i samo srcem...a Hashim je doveo KOSOVO u kolaps gdje ne fukcionira ni parlament niti zdravstvo a ekonomija stagnira..a on se druzi sa Izraelom.

SE
selbivoje
22:49 11.08.2014.

da "dokazano" Hashim thaci je toliko uspjesan da kosovo od njega i njegovih medija ne moze ni da dise. ..sve medije na kosovu su u rukama cionista poput Veton surroi,koji je u bildenberg grupi, on pise sve najgore o islamu,, zatim ostale medije su u rukama "kriscana" i ateista,pisem pod "kriscana" jer niti jedan krscanin koji se Boga boji ne pise sto te medije pisu o islamu i muslimanima,kosovo se oslobodio srbije ali i sada je pod zlocinima "svoje " manjine. ali nisu samo manjine, tu su i amasadori Zapada koje silom namecuju Fusnote,Zajednice,i nepravde, a sa njima i domaci koloboratori.

OR
orlioz
07:38 12.08.2014.

Negdje se teroristi uhićuju,a negdje se slave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije