Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diskriminacija

Booking raskinuo suradnju s iznajmljivačem iz Zadra koji je odbio gay gosta

Booking
Foto: Screenshot
08.08.2018.
u 13:20

Brazilski liječnik Fabiano Vallim rezervirao je apartman, a onda primio poruku iznajmljivača da je odbijen jer ne primaju homoseksualce

Stranica Booking.com raskinula je suradnju s iznajmljivačem apartmana iz Zadra koji je odbio iznajmiti apartman homoseksualcu iz Brazila.

- Žao nam je čuti da iznajmljivači iz bilo kojeg razloga diskriminiraju svoje goste. U kompaniji Booking.com ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije i ako saznamo da na našoj stranici postoji vlasnik smještajne jedinice koji je uključen u diskriminirajuće ponašanje mi prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem i uklanjamo njegovu smještajnu jedinicu s naše stranice. Zbog postupka iznajmljivača, prekinuli smo suradnju s istim i radimo na tome da pomognemo našem gostu pronaći alternativni smještaj - poručili su iz Bookinga, prenosi Zadarski.hr.

Na Bookingu piše kako više nije moguće rezervirati dotični objekt.

Brazilski liječnik Fabiano Vallim rezervirao je apartman, a onda primio poruku iznajmljivača da je odbijen jer ne primaju homoseksualce. Vallim je na Twitteru objavio presliku poruke i poručio da je šokiran.

- Homofobija doista boli - rekao je.

Vlasnikov sin rekao je za Zadarski.hr rekao je da su “imali negativna iskustva s homoseksualcima iz Slovenije, koji su u hotelu orgijali i ostavili velik nered, nakon čega su odlučili da neće više primati homoseksualce”. Nije dao odgovor na pitanje bi li i dalje primao heteroseksualce da su oni orgijali i ostavili nered.

Zgodne Splićanke spas od vrućine pronašle su na Bačvicama:

Booking
1/12

Komentara 165

MA
Majur
13:48 08.08.2018.

Ufffff,sad će propasti pošto mu neće homići dolaziti i Booking ga uklonio sa svoje stranice.Čovjek ne želi homiće u svome apartmanu i točka.

Avatar 456852
456852
13:39 08.08.2018.

svaka cast majstore, neka popuju kome hoce .. ovdje NE

Avatar rubinet
rubinet
13:36 08.08.2018.

ih.. neš ti velike štete ..............ima portala koliko ti srce želi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije