Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako će zarađivati?

Bombastična najava šefa Ryanaira: Karte za zrakoplove bit će besplatne

Ryanair
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.11.2016.
u 09:27

Njegova računica je jasna – Ryanair bi zarađivao od prihoda koji ostvaruju zračne luke iz kojih lete njihovi avioni.

Izvršni direktor niskobudžetne zrakoplovne kompanije Ryanair, Michael O'Leary, najavio je da bi karte za letove u njihovim zrakoplovima mogle biti besplatne do 2026. godine, piše IBTimes

Njegova računica je jasna – Ryanair bi zarađivao od prihoda koji ostvaruju zračne luke iz kojih lete njihovi avioni. 

Ambiciozan plan, koji je O'Leary iznio na konferenciji u Londonu, potaknut je vrlo dobrim financijskim ponudama koje su mnoge zračne luke proteklih godina ponudile Ryanairu. 

– Moja vizija jest da da kroz pet ili 10 godina karte budu besplatne. U tom slučaju letovi bi bili puni, a mi bismo zarađivali dijeleći prihod sa zračnim lukama – rekao je O'Leary.

>>Ova kompanija objavila je oglas za najgori posao u Irskoj!

>>Ryanair najavio letove iz Europe u SAD za samo 10 eura

Komentara 4

Avatar Honduras
Honduras
10:10 23.11.2016.

evo ja odmah kupujem 3 karte za NY, za 12.5.2026. povratak 26.5.2026.

DU
Deleted user
10:01 23.11.2016.

Za to vrijeme se može jako puno stvari promijeniti tako da se ni nećemo sjećati ove izjave kojom se pokušavaju reklamirati. Jedini način da bi avioprijevoznici povećali svoju dobit je da avioni počnu koristiti struju kao pogon. Sa razvojem nanotehnologije to bi se moglo ostvariti onda bi putnicima bila jeftinija karta a avioprijevoznici bi još više putnika mogli prevesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije