Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bomba i mrtvi i u Karachiju, gradu koji su talibani dosad štedjeli

U napadu u Karachiju najmanje je sedmero mrtvih
AFP PHOTO
08.01.2010.
u 08:44

Karachi je bio znatno pošteđen talibanskog nasilja u odnosu na ostatak Pakistana. Razlog tome jest to što se fundamentalisti ovdje uglavnom odmaraju.

U napadu u Karachiju, koji je u odnosu na ostatak Pakistana uglavnom bio pošteđen bombaških napada, poginulo je najmanje sedmero ljudi, javlja agencija AP. Eksploziv je, prema policijskom izvještaju, bio postavljen u jednoj kući u dijelu gradu za koji se sumnja da ga talibani koriste kao sklonište.

Nagađa se da su u privatnoj kući bili nepoznati muškarci iz doline Swat, pripadnici vojske iz doline koja je odgovorna za nekoliko napada na talibane.

Karachi je bio znatno pošteđen talibanskog nasilja u odnosu na ostatak zemlje. Razlog tome jest to što se fundamentalisti ovdje odmaraju.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
10:28 08.01.2010.

Poznato je svima, da je serijatski ludjak Muhideen Jelle sekirom pokusao ubiti danskog karikaturista Westergaarda ... Sad se u Danskoj i Svedskoj ne rece iz solidarnosti \"Mi smo svi Westergaard!\", nego se rece iz straha: \"Svatko od nas moze sutraa biti Westergaard!\"

OB
-obrisani-
10:29 08.01.2010.

Konacno i jedana dobra vijesti! Francuska je vlada, zapravo ministar unutrasnjih poslova Brice Hortefeux, proglasio imama Ali Ibrahima al-Sudanija, za nepozeljnu osobu (persona non grata) u Francuskoj. Imam je stavljen u zrakoplov i poslat u domovinu Egipt. Francuska je vlada izjavila, da je imam Ali pokazao \"mrznju do demokratskih principa na kojima pociva Republika Francija i pored toga pozivao na nasilje!\"

OB
-obrisani-
09:46 08.01.2010.

Fundamentalisti (kakva blaga oznaka za te krvave zlocince!) se u Karachiju odmaraju od postenog i teskog rada za dobrobit covjecanstva, he he he ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije