Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utjecajni jastreb

Bolton o Trumpovu odvjetniku: On je ručna bomba

Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
1/3
15.10.2019.
u 18:24

Bolton se protivio Giulianijevoj ulozi u vrbovanju ukrajinskog predsjednika da otvori istragu protiv sina Joea Bidena.

John Bolton, poznati desničarski jastreb i bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost američkog predsjednika Donalda Trumpa, kazao je da je Rudy Giuliani, osobni Trumpov pravni savjetnik „ručna bomba koja će nas sve raznijeti“. Bolton se protivio Giulianijevoj ulozi u vrbovanju ukrajinskog predsjednika da otvori istragu protiv sina Joea Bidena.

Čini se da je oko toga bilo razmirica i između Trumpa i Boltona koji je na kraju morao napustiti savjetničko mjesto. Kazao je da nikako nije želio biti dijelom takve operacije. To sve izašlo je na vidjelo u svjedočenju bivše savjetnice Bijele kuće za Rusiju Fione Hill, koja je pred istražnim povjerenstvom za opoziv predsjednika na pitanja odgovarala punih deset sati.

Giulianiju danas istječe rok koji mu je povjerenstvo dalo da preda sve dokumente vezane za ovaj slučaj.

Ključne riječi

Komentara 3

XA
xaron
18:28 15.10.2019.

Odvjetnik je možda ručna bomba, a ti Boltone si bud@la.

ST
stomugromova
21:51 15.10.2019.

Joe Biden je kriminalac i osoba nedostojna da bude predsjednik SAD,kao što je bila i Hitlery Clinton. Trump nije čist,ali je daleko manje prljav od tih likova.Bolton je psihopat prve klase.

DU
Deleted user
00:15 16.10.2019.

svi ste isti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije