Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sućut premijera Plenkovića

'Bolno je i nedopustivo što je njegov mladi život tragično prekinut na radnome mjestu'

Andrej Plenković predstavio nove ministre
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
20.07.2019.
u 14:26

Molim vas da, u ime Vlade i moje osobno, primite izraze iskrene sućuti, stoji u izrazu sućuti premijera obitelji Ivana Pavića.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, u povodu smrti Ivana Pavića, njegovoj je obitelji uputio izraze sućuti.

"S tugom sam primio vijest da je vaš Ivan, deset dana nakon bezumnoga čina koji se dogodio u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, izgubio borbu za život. Posebno je bolno i nedopustivo što je njegov mladi život, kao i život njegove kolegice Blaženke Poplašen, naglo i tragično prekinut na radnome mjestu, u trenutku dok je predano obavljao svoju dužnost, u službi svojih sugrađana. Molim vas da, u ime Vlade i moje osobno, primite izraze iskrene sućuti", stoji u izrazu sućuti.

Video - Privođenje ubojice iz Đakova

Ivan Pavić izgubio je u petak bitku za život, nakon što je u utorak proteklog tjedna u teškom stanju dovezen u KBC Osijek. U njega i kolegicu mu socijalnu radnicu Blaženku Poplašen pucao je korisnik Centra Andrija Drežnjak.

Komentara 12

Avatar Urbani
Urbani
17:18 20.07.2019.

Kriv je negativni mentalitet djela gradjana, naslijedjen iz propale drzave. Takozvano pravo na novac i privilegije bez kapi znoja i osobnog truda, biti na drzavnoj sisi na teret normalnih gradjana. Ovaj "socijalist je mogao dobro stediti od socijale.

SA
santek
15:33 20.07.2019.

Petarstijena čije i tko ima ovlasti da provodi zakone HDZ vlada ili netko drugi da ne dolazi do slučajeva kao što je ovaj?? Netko je tu drugi zakazao vlada bilo čije da je na vlasti ili stranka ne već lječnici koji daju mišljenje centru za određenu osobu i policija koja nije intervenirala kada su dobili dopis od pokojne gospođe iz centra u đakovu..I ako netko nekoga želi smaknuti taj će naći naćina da to učini pa tama i da je bio zatvoren u ustanovi kako ste naveli zato ne pišite ono što veze sa istinom nema

PH
Petarstijena-HR
15:54 20.07.2019.

Ministra policije i pravosuđa, treba prve najuriti iz vlade, što su napravili, jedno veliko ništa-nula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije