Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspad sustava
Povratak na članak

Bolnice više nemaju kapacitete ni za teže oboljele: 'Brinem o suprugu kod kuće, borimo se'

Naime, liječnici sve više oboljelih ostavljaju da se liječe kod kuće, a u bolnicama završavaju kad liječnici procijene da im je potrebna profesionalna pomoć.

Komentari 8

DU
Deleted user
21:41 24.11.2020.

Kakav je to zdrastveno sustav jedne zemlje koji nije sposoban ljeciti 2000 bolesnika.mislim da danas nikome nije jasno kako smo dobili rat ,jer s ovima danasnjim panicarima,katastroficarima bili bi okupirani za dva dana.bolnica u Vukovaru je tri mjesecu u ratu, okruženju,bez dovoljno opreme,lijekova,osoblja se brinula o tisućama najtežih ranjenika ,bolesnika,djece .

VL
WE
weAreCro
21:14 24.11.2020.

Ajmo ide novo zatvaranje svega, a onda svi na koljena dok ne pocnete moliti za vakcinu. Gdje su sada svi oni koji su vrijedali i nazivali teoretičarima zavjere one koji su jos u 3mj tocno u detalj ispricali kako ce se ova situacija razvijati i koji je cilj ove plandemije. Svaka im cast na globalnoj sinkronizaciji uvođenja represije i zdravstvene diktature. Da se razumijemo nitko ne porice postojanje virusa ali narod umjesto da se digne i trazi istinu o virusu, radije ce pognuti glavu i pruziti ruku za cijepljenje. Nitko se ne pita tko je proizveo virus i pustio ga da hara zemljom ocito s nekakvim ciljem. Ili ste skloni vjerovat da je netko pojeo juhu od sismisa?

VL
DU
Deleted user
21:37 24.11.2020.

Savjetnici koji su savjetovali Stožer i Vladu su ili pogriješili ili su imali skrivene namjere. Kako god, narod je nadrapao, a vidimo da je i zdravstvo zaduženo za covid bolesnike u kolapsu. Mislim, kako će firme i obrti bilo veliki,, a pogotovo mali na ovakav način raditi i privređivati? Jedan radnik može u ovoj zbrci biti i više puta u samoizolaciji, a da ga virus nije čak ni taknuo. Ako firma ima par radnika, kako će tako dalje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.