Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PRILJEV PACIJENATA

Bolnice u Moskvi pod velikim pritiskom: Vozač čekao 15 sati kako bi ostavio pacijenta

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
13.04.2020.
u 09:46

Situacija u Moskvi i St. Peterburgu, ali uglavnom u Moskvi, prilično je napeta jer broj oboljelih raste - rekao Dmitrij Peskov

Deseci vozila hitne pomoći stajali su ispred bolnice u Moskvi kako bi dovezli pacijente zaražene koronavirusom. Broj mrtvih osoba u Rusiji raste, a bolnice u glavnom gradu Rusije gurnute su do svojih granica, poručili su iz Kremlja.

Jedan od vozača rekao je kako je čekao 15 sati ispred bolnice kako bi ostavio pacijenta za kojeg se sumnja da ima koronavirus.

- Situacija u Moskvi i St. Peterburgu, ali uglavnom u Moskvi, prilično je napeta jer broj oboljelih raste - rekao Dmitrij Peskov, glasnogovornik Kremlja, u intervjuu za državnu televiziju, prenosi Guardian.

- Postoji ogroman priljev pacijenata. Vidimo da bolnice u Moskvi rade vrlo intenzivno, u herojskom, hitnom stanju - dodao je Peskov.

Glasnogovornik je dodao i kako će u idućim tjednima biti jasnije je li zemlja blizu najgoreg trenutka od izbijanja koronavirusa. Sergej Sobjanin, moskovski gradonačelnik, poručio je pak u petak kako je Moskva daleko od vrhunca epidemije. 

Prema podacima Worldometersa, u Rusiji je zabilježeno više od 15 700 osoba zaraženih koronavirusom, a broj smrtno stradalih trenutno je 130.

>> Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 10

LJ
ljeto90
11:01 13.04.2020.

Kako u Sjevernoj Koreji moze biti zatazenih kada je ta zemlja zatvorena?????tako nas mediji uce ????kim je diktator mediji nas uce????ako ste skuzili nema niti jednog clanka o kimu i njegovim vratolomijama sa nukleatnim probama????

PL
Playmaker
11:34 13.04.2020.

U gradu od 13 -15 Mio Stanovnika normalno 😎😎😎!!! Opet Panik Vijesti za Ništa !!!!! Nevjerojatno !!!! 😎😎😎

Avatar Anonimus.
Anonimus.
10:53 13.04.2020.

Rusi lažu , kao i Kinezi. U stvari svi taje stvarno stanje , ali ovi pogotovo. Evo na primjer u SJ. Koreji službeno ni nema zaraženih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije