Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak ima nade

Bolničari izašli na hitnu intervenciju pa ih iznenadila poruka koju su ugledali na vozilu

Poruka Hitnoj pomoći
Foto: Twitter
28.08.2018.
u 17:33

Zaposlenike Hitne pomoći u Velikoj Britaniji građani često vrijeđaju, no bolničare iz Walesa dočekalo je iznenađenje kojem se nisu nadali

Zaposlenici Hitne pomoći u Velikoj Britaniji često su na meti kritika građana koji za njih nemaju razumijevanja. Na poruke koje im ostavljaju na vjetrobranskom staklu, a u kojima ih vrijeđaju jer su svojim vozilom blokirali nečiji prolaz, već su naviknuli.

No, nedavno su bolničari Hitne pomoći Flintshire u Walesu ostali ugodno iznenađeni kada su se vraćali s intervencije, a na kolima im je netko ostavio poruku zahvale i pet funti (oko 40 kuna).

Poruku je na Twitteru objavio bolničar Dewi Lloyd, a u njoj je pisalo:

– Hvala vam što ste mi blokirali prilaz kako bi spasili život. Osvježite se na moj račun .

"Svijet treba više ovakvih", "Svaka čast vlasniku prilaza", "Sjajno, sviđa mi se ideja", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Komentara 2

RM
ruzica_mario
18:14 28.08.2018.

vrijedjaju ih ovi sto se zovu muhamed i ibrahim

SA
SamoMalo
18:24 28.08.2018.

"a na kolima im je" ... Kola su Hrvatska rijec? ili vozilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije