Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije ozlijeđen

Evakuirani pacijenti iz bolnice Jordanovac zbog loše statike

Preseljenje jednog kata bolnice Jordanovac
Foto: 24sata
1/2
22.03.2020.
u 22:03

Srećom, nitko nije ozlijeđen i bolnica se evakuira na vrijeme zbog loše statike kako su ocijenili stručnjaci

Evakuirani su pacijenti klinike za plućne bolesti Jordanovac jer je procijenjeno da je statika te bolnice loša i da je zgrada nakon potresa opasna za boravak. Dio pacijenata, kako doznajemo, smješten je na Rebro, a dio otpušten kućama.

U pomoć su opet priskočili Bad Blue Boysi te je u kratkom roku došlo njih više od stotinu te su neki čak ubrzo bili poslani kućama jer ih je bilo i previše. Još jednom su se iskazali u ovom teškom danu za Zagreb.

Srećom, nitko nije ozlijeđen i bolnica se evakuira na vrijeme zbog loše statike kako su ocijenili stručnjaci.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
22:15 22.03.2020.

Mislim kako je vrlo indikativno da su gotovo sve bolnice loše prošle u ovom potresu. To samo pokazuje desetljeća zanemarivanja objekata i neulaganja u hrvatsko zdravstvo. Zadnjih 25 godina bilo je očito važnije ulagati u fontane, crkve, rukometne dvorane i sl. umjesto u bolnice. Sad sve dolazi na naplatu!

MA
max
22:28 22.03.2020.

Hoće li sada netko shvatiti da treba završiti novu bolnicu u blatu?

DU
Deleted user
23:03 22.03.2020.

Zagreb je uz koronu danas pogodio i katastrofalni zemljotres. Svi pomažu BBB, Torcida, Kohorta i Armada. Svi za Zagreb i za Hrvatsku. Što je meni kao čovjeku upalo u oči. Od početka nitko se od onih koji su uvijek "brinuli za Hrvatsku" nije ni jednom riječju dao podršku Hrvatskoj u ovoj krizi i nakon zemljotresa. Nigdje nisam pročitao jedno slovo takve podrške na primjer od jedne Srnavke, Vesne Teršelič, Milorada Pupovca ili Jelene Veljače, Vlatke Pokos ili pak od svih tih mnogobrojnih udruga koje su sve na državnoj sisi i ne žive baš loše. Nitko, ali baš nitko u ovim stvarno crnim i teškim vremenima nema ni jedne riječi podrške Hrvatskoj i narodu? Ali uvijek su u prvom redu kada se treba pljuvati i po državi, ali i po "nazdnom" dijelu hrvatskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije