Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljanje
Povratak na članak

Bokserom mu slomio čeljust jer se bunio zbog vožnje bez svjetala

Za sada nepoznata osoba bokserom je slomila čeljust Filipu B. (25) iz Omiša jer je dan prije prigovorio njegovu prijatelju Domagoju Č. (19) što vozi motocikl bez svjetala

Komentari 5

DU
Deleted user
14:03 23.11.2010.

sad kad bi hrvatski suci bili sposobni raditi svoj posao, ovog sa bokserom bi osudilu za pokušaj ubojstva.... razlog šaketanja me uopce ne interesira, da su se posaketali kao muskarci ni to me nebi smetalo, ali retard sa bokserom me smeta!!!

VL
MO
mozel
14:37 23.11.2010.

Da je to u Njemackoj napravio,bila bi kazna za nanosenja tjelesnog ostecenja sa prijelomom celjusti najmanja kazna bi bila 5,g.zatvora uz nadoknadu tjelesnog ostecenja,pretrpljenje bolova iznosilo bi oko 40 do 50 tisuca eura sto je naj minimalnije.Pa bi se onn i drugi opametili.

VL
OB
-obrisani-
17:04 23.11.2010.

Pa stvarno treba otvoriti goli otok! Koliko god mi to netko zamjerio ali osono sam sve ubjedjeniji da pojedincima nije mjesto u urbanim cjelinama!

VL
Avatar Klodi
Klodi
11:03 24.11.2010.

A što ga kuri bolac jel se on vozi sa svjetlima ili bez njih.

VL
LE
lEoX
13:53 24.11.2010.

Mulac se oko 21.30 (mrkla noć), malčice pripit, sa neregistriranim motociklom i bez kacige vozikao po neosvjetljenom mjesnom putu. a) Da je Domagoj slučajno u mraku naletio na nekakvu prepreku na tom putu, krive bi bile hrvatske ceste zbog neodržavanjaa prometnica. a) Da se slučajno nekakav pješak našao na njegovoj putanji i nije primjetio da mulac ograničenom brzinom (mož mislit) jurca prema njemu i da taj pješak nije u određenom trenutku bio dovoljno brz, bez problema je mogao završiti u bolničkoj sobi. Domagoj bi krivio krvatske ceste zbog neosvjetljnog puta. b) Da se slučajno vozač nekakvog osobnog automobila (ili što bi bilo zanimljivije nekakav terenac), našao na tom dijelu ceste mulca je mogao la[h]ko skupit. Em što bi morao skidati ostatke tipa sa automobila, dobio bi i krivičnu prijavu i mogao završiti u zatvoru. Jedini krivac u ovom slučaju bi ispao vozač automobila. Vidite, meni nije problem što bi mulac u sva tri slučaja mogao biti ozljeđen (na kraju krajeva to je svojim ponašanjem i tražio), problem je što bi zbog njegove igre netko drugi mogao završiti u bolnici, na sudu ili u zatvoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.