Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljanje

Bokserom mu slomio čeljust jer se bunio zbog vožnje bez svjetala

policija
Goran Ferbežar/Pixsell
23.11.2010.
u 12:55

Za sada nepoznata osoba bokserom je slomila čeljust Filipu B. (25) iz Omiša jer je dan prije prigovorio njegovu prijatelju Domagoju Č. (19) što vozi motocikl bez svjetala

Filip B. (25) iz Sumpetra kod Omiša bokserom je dobio udarac u lice, slomljena mu je čeljust te je završio na operaciji u splitskom KBC-u, zbog toga što je dan prije  sumještanina Domagoja Č. (19) upozorio da ne vozi motocikl bez svjetala. U ponedjeljak Filipu i njegovu društvu je prišao mladić i pitao tko je od njih njegova prijatelja Domagoja zaustavio i upozorio da ne vozi bez svjetala.

Mladić je otišao, a ubrzo se vratio sa skupinom mladića. Dovezli su se u jednom automobilu i na dva motocikla. Među njima je bio i Domagoj koji je verbalno napao Filipa. U sukob se uplela treća osoba, čiji identitet policija za sad ne otkriva, i  izvadila je bokser te udarila Filipa. U Policijskoj upravi doznajemo da imaju sumnjivca kojega će privesti.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:03 23.11.2010.

sad kad bi hrvatski suci bili sposobni raditi svoj posao, ovog sa bokserom bi osudilu za pokušaj ubojstva.... razlog šaketanja me uopce ne interesira, da su se posaketali kao muskarci ni to me nebi smetalo, ali retard sa bokserom me smeta!!!

MO
mozel
14:37 23.11.2010.

Da je to u Njemackoj napravio,bila bi kazna za nanosenja tjelesnog ostecenja sa prijelomom celjusti najmanja kazna bi bila 5,g.zatvora uz nadoknadu tjelesnog ostecenja,pretrpljenje bolova iznosilo bi oko 40 do 50 tisuca eura sto je naj minimalnije.Pa bi se onn i drugi opametili.

OB
-obrisani-
17:04 23.11.2010.

Pa stvarno treba otvoriti goli otok! Koliko god mi to netko zamjerio ali osono sam sve ubjedjeniji da pojedincima nije mjesto u urbanim cjelinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije