Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVATNE SVRHE

Glavašević se zbog krovnog nosača obratio USKOK-u

Bojan Glavašević
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
15.02.2016.
u 23:31

Glavašević je potvrdio da je nosač i kutiju koristio u privatne svrhe, dodajući da je za to tražio odobrenje ministra Predraga Matića

Bivši pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević obratio se Povjerenstvu za sprečavanje sukoba interesa i USKOK-u kako bi raščistio situaciju oko korištenja krovnog nosača i kutije u vlasništvu Ministarstva branitelja u privatne svrhe, prenosi Tportal.hr.

Glavašević je rekao da se želi da se pokrene postupak i utvrdi je li se ogriješio. Glavašević je potvrdio da je nosač i kutiju koristio u privatne svrhe, dodajući da je za to tražio odobrenje ministra Predraga Matića te da je od domara, koji je nosač montirao, zatražio da o svemu sastavi službenu zabilješku.

- Riječ je o trajnoj nepokretnoj imovini koja se ne troši i sve je napravljeno transparentno - rekao je Glavašević, dodajući da su u nosaču, kada je prvotno bio korišten na službenom putu u Norvešku, između ostalog vozili i poklone, radove različitih braniteljskih zadruga u visini sedam tisuća kuna u povodu našeg Dana državnosti koji se slavio u veleposlanstvu u Oslu, a među proizvodima su bili maslinovo ulje, sirevi i pršuti.

>> Nitko s totalitarnim idejama nije za ministra, pa ni Hasanbegović

>> Fred je medijsko janje i kada pjeva ustaške pjesme i izigrava zakon, Hasanbegoviću se zdušno loži lomača

Komentara 55

MW
milky way
01:31 16.02.2016.

Drzak, neposten, svjetski prvak u prenemaganju, mali Glavasevic je prosle godine bio o trosku mvp 5 dana na jednoj konferenciji u Londonu (cini mi se o silovanim zenama u ratu), a kada ga je voditelj najavio za dogovoreno predavanje: mr. Glavaseevic, mr. Glavaseevic, od malog ni glave, ni glasa nije bilo. Poslije ga pitali, pa gdje si bio, a on rekao nije mi bilo dobro, a ljudi ga vidjeli u setnji Londonom ha, ha, ha…vjerodostojan tip…

Avatar TucTuc
TucTuc
00:05 16.02.2016.

Sramotis pokojnog oca. Sram te budi Bojane!

IV
ivanasertic4
00:39 16.02.2016.

a kaj bu taj prenosil?! on jednostavno bolje da šuti. da mu otac nije tako eksponirana ličnost u ratu i pokojna nažalost, ne bi upisao faks (ne kažem da ga je upisao preko veze, vidi se da je lik štreber,, ali nemoj brate pljuvat u tanjur iz kojeg jedeš; jer da nije bilo za njega potpore (i u financijama i u zapošljavanju, to je laž notorna), kakva je on iskustva imao kad je došo za pomoćnika ministra branitelja? imao je iskustvo djeteta poginulog branitelja (a to nije kvalifikacija) i to još blisko lijevoj opciji - gdje ćeš bolju igračku za ubacit ga u politiku, nemre ti niko prigovorit, a on jadan nasjeo - to je zapravo najžalosnije, jednom sam ga imala prilike u privatnom društvu vidjeti, kakav napuhan tip, samo se njega čulo (valjda su ostali bili njegovi zaposlenici, jer niko nije ništa govorio). sve u svemu, mozda je njegov otac bio razočaran na kraju, ali kontekst i razne informacije koje su dopirale do opkoljenih vukovaraca trena uzeti u obzir, ovaj tu mlati parole kojih bi se njegov otac posramio. grozota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije