Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljački napad

Bojan F. (28) prijavljen jer je 16-godišnjakinji nogom izbio zube

'Split.01.01.2011. Kao i svake godine kupaliste Bacvice na pocetku godine omiljeno je sastajaliste piciginasa a u posljednje vrijeme i nogometasa na tradicionalnoj novogodisnjaj partiji, Photo: Ivo Ca
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
03.12.2011.
u 17:07

Maloljetnu djevojku napao je na platou ispred kluba Tropic na Bačvicama, iz nepoznatog razloga.

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim Bojanom F. iz Splita, kojega se sumnjiči ga da je 27. studenog divljački nasrnuo na 16-godišnju Splićanku i nogom joj izbio dva zuba.

Maloljetnu djevojku napao je na platou ispred kluba Tropic na Bačvicama. Razlog zbog čega ju je napao nije poznat, a Bojan F. kazneno je prijavljen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 6

VI
vidimškoj
17:20 03.12.2011.

ima li mala oca ili brata ????? Volija bi sutra u novinama pročitat da i on traži zube po Splitu.

CH
chemica
17:44 03.12.2011.

Znači, napao je malu bez razloga? Bolje da ga strpaju u ludnicu radi provjere koja mu daska fali u glavi. Iz zatvora će izaći luđi nego što je ušao.

OB
-obrisani-
18:14 03.12.2011.

03.12.2011. u 17:20h vidimškoj je napisao/la: ima li mala oca ili brata ????? Volija bi sutra u novinama pročitat da i on traži zube po Splitu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Sumnjam da mala ima oca ili brata inace je ovaj nebi ni pipnuo.Kukavicee udaraju uvijek slabije ili pak uopce ne udaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije