Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJETNICA MINISTRA
Povratak na članak

Bogdanović: Smrt djevojčice iz Nove Gradiške mogla se spriječiti

- Upravni nadzor utvrdio je da je bilo propusta u smislu loše procjene povratka djeteta u biološku obitelj, i istog trena smijenjen je najodgovorniji, a to je ravnatelj, rekla je Bogdanović

Komentari 9

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
02:28 07.04.2021.

Trla baba lan da joj prodje dan.....Sve su"oni drugi" skrivili i zajebali. Mjenjanje zakona samo zato da bi utisali halabuku neupucene javnosti oko nekog slucaja je najcesce put u drugu krajnost a ne u svrhu rjesavanja problema na duze vrijeme.. Nazalost, to je jedina praksa u RH gdje se zakoni baziraju na senzacionalizmu i na tome sto tko kaze na facebook-u. Jadno i zalosno

VL
Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
06:15 07.04.2021.

zakon je dobar nego vrtirepke i papučari prave drugi zakon

VL
DU
Deleted user
06:33 07.04.2021.

Nadzor , kontrolu i istragu treba vršiti neovisno tijelo. Ovo da komora socijalnih radnika vrši istragu za rad socijalnog radnika je cirkus.

VL
DH
dalibor.hren
06:17 07.04.2021.

Najodgovorniji su ministar i savjetnici, budalo!? Najodgovornija je "struka"!

VL
LO
luka_os
07:32 07.04.2021.

Savjetnica ministra koja nema doticaj sa realnoscu.

VL
DU
Duslikr
07:11 07.04.2021.

Ova država i sve njene institucije postoje samo da bi se zadovoljila forma postojanja institucija. To je aparat za uzimanje novca od građana koji će se onda dati potrebitima-oni kojima nikad nije dosta.

VL
SI
sisavac
07:52 07.04.2021.

čekajte malo drugarice, kolko je bila stara nesretna djevojčica?! vi pričate o vrtiću, školi, pedijatru?! jel vi to namjerno generalizirate, ili ne poznate slučaj, ili samo po običaju baljezgate, ono, nešto govorite, nek zvuči pametno', učeno?! kako vas nije sramota iskorištavati ovu tragediju za samopromociju? veliš, savjetnica ministra.. jadan ministar pored ovakvih savjetnika. nema smisla plakati nad prolivenim mlijekom, a ovu tragediju treba iskoristiti za neke promjene u sustavu, dodatno zaposliti socijalne radnike (inače, nema ih na burzi nešto... ne znam otkud će ih povući..), dati im veća primanja, obveze imaju dovoljno velike, ne poznate sustav pa nemojte trubiti da ništa ne rade.

VL
Avatar southman
southman
09:14 07.04.2021.

A taj smijenjeni ravnatelj vjerovatno nije niti znao da su dijete vratili roditeljima.

VL
BO
bolnaistina
07:25 07.04.2021.

A tko je kriv za smrt male bebe iz doma Klasje. Beba 2 mjeseca i nitko od medicinskog osoblja ne primijeti upalu pluća, i beba umre.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.