Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bogatašica se predozirala, umiješan i poznati pjevač Pete Doherty

bogatašica
Foto: reuters
1/2
28.01.2010.
u 20:57

Nasljednica nekoliko milijardi funti vrijedna carstva prije desetak dana preselila se u pjevačev stan kako bi o njemu snimila dokumentarac.

Robyn Whitehead, 27-godišnja filmašica, fotografkinja, ali i jedna od nasljednica prebogate dinastije Goldsmith, pronađena je mrtva u londonskom stanu svoga bliskog prijatelja Petea Wolfea. Svjetski džet-set vijest ne bi toliko potresla da se s njezinom smrću, zbog predoziranja heroinom, ne povezuje i “zločesti dečko” rock and rolla, poznati pjevač Pete Doherty.

Bogatstvo na ekologiji

Robyn je posljednjih desetak dana snimala dokumentarac o kontroverznom pjevaču, a prema tvrdnjama njezinih znanaca, s Dohertyjem je imala i kratkotrajnu seksualnu avanturu. Policija vjeruje da je filmašica upravo preko Dohertyja došla u doticaj s drogama te da je nabavila i heroin kojim si je ubrizgala smrtonosnu “zlatnu dozu”.

– Zbog materijala koji je snimala u posljednjih desetak dana, Robyn je doslovno živjela s Dohertyjem. Ne znamo što se doista događalo, no bila je potpuno iscrpljena – izjavili su članovi njezine obitelji koja je svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na nekoliko milijardi funti, zaradila na ekološkim projektima. Kako u vrijeme smrti poznate filmašice pjevač nije bio u luksuznom apartmanu u istočnom Londonu, policija ne sumnjiči Dohertyja izravno za njezinu smrt, no najavili su da će od njega uzeti iskaz kako bi se pouzdano ustanovilo iz kojih je izvora Robyn došla do teških droga. Kontroverznog glazbenika već nekoliko godina povezuju s drogama, a poznavatelji prilika na svjetskoj glazbenoj sceni tvrde da je konzumacija teških droga poput heroina ili kokaina u njegovim krugovima uobičajena.

Švercao drogu u sudnicu

Dohertyja također očekuje odsluženje zatvorske kazne jer je na vlastito suđenje, zbog brze vožnje pod utjecajem alkohola, došao sa 13 paketića heroina u džepovima. Njegov ga je odvjetnik branio tvrdeći da je heroin netko podmetnuo u jaknu, no sudac je nakon procesa rekao da je riječ ili o gluposti ili o namjernom privlačenju publiciteta. Na žalost, smrt mlade nasljednice Goldsmithova carstva nije prvi tragičan slučaj koji se povezuje sa Dohertyjem. Prije četiri godine 30-godišnji glumac i student filozofije Mark Blanco pao je s balkona Dohertyjeva stana u Londonu. Blanco je došao na pjevačevu zabavu nepozvan, pokušavajući ga nagovoriti da prisustvuje premijeri koju je mladi glumac imao sljedeće večeri. Blanco i Doherty su se posvadili, a nedugo potom mladić je pao s balkona. Pjevač je tvrdio da je Blanco pao naginjući se kroz prozor te je sve okarakterizirano kao nesretni slučaj.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krenica
23:47 28.01.2010.

Ma imate li išta pametnijeg pisati,nego o ovim drogašima.Taj nazovi muzičar-propalica Doherty je poznata Londonska propalica.O Goldsmith family nije potrebno ni pisat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije