Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR FILMSKOG SETA

Boban: 'Ne znam tko je taj koji je te dvije daske nagorio, ja sam spriječio eskalaciju'

Foto: Kolaž/Pixsell
1/5
02.05.2021.
u 20:12

Policija je najavila da će ispitati ovaj slučaj, na što je župan kazao kako se ne boji nikakvih prijava

Nakon što je u javnost procurila snimka na kojoj župan Splitsko-dalmatinske županije govori kako je on inscenirao požar na filmskom setu 2005. godine, Blaženko Boban sada negira odgovornost. Iako je u već objavljenoj snimci ministrici Nikolini Brnjac u neformalnom razgovoru kazao kako je ''to on iscenira'', sad govori kako ne zna tko je to napravio. 

- Ja i ne znam stvarno tko je taj koji je te dvije daske nagorio, ali znam da sam taj koji je spriječio eskalaciju na tom svetom mjestu, kazao je Boban za RTL pa na pitanje nije li snimka njegovo priznanje odgovorio: 

- To je bilo u neformalnom druženju i onako polušaljivim tonom je to napravljeno. Jer kad sam rekao inscenirao, niti je mene tko zvao, niti sam ja koga zvao. Ja sam rekao, evo, postoji mogućnost da se to dogodi, kaže Boban. 

Policija je najavila da će ispitati ovaj slučaj, na što je župan kazao kako se ne boji nikakvih prijava. 

Mještani Solina negodovali su povodom snimanja horor filma ''Omen 666'', a svoj glas digla je i Splitsko-makarska nadbiskupija. 

10.12.2005., Split - Pozar na filmskom setu na Manastirinama u Solinu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

-  Narod se diga na noge jer je vidija scenarij filma, Demien, sotona mala. Da najgore bude, treba je iz Dujmova groba onaj mali izać s crnon rukom, mali đava iz Dujmova groba, prepričavao je na snimci Cropixa župan Boban ministrici. 

Šteta nastala požarom iznosila je više od pola milijuna dolara, a ekipa Century Foxa napustila je Hrvatsku. Da se tada dokazala krivnja tadašnjeg gradonačelnika, mogao je odslužiti kaznu zatvora do pet godina, no to više nije moguće jer cijeli slučaj odlazi u zastaru. 

 

VIDEO Mamić pjeva hajdučku pjesmu

Komentara 6

DU
Deleted user
20:39 02.05.2021.

Tipičan primjerak ortodoksnog HDZ -ovca.hrabar kao hijene u grupi protiv nemocnih ,sad ima gubitak pamcenja

DU
Deleted user
07:30 03.05.2021.

Tipični rvat katolik, takvi su se hvalili i spaljivanjem znanstvenika kao i aleksandrijske knjižnice, to su jednostavno katolici i oni su takvi!

MA
malosutra12
23:41 02.05.2021.

Komunjarska bojna i njihovi mediji provode agresiju na svim frontama u izbornoj kampanji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije