Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrena noć u Zagrebu

BMW zapaljen u Dugavama, VW Polo izgorio u Sesvetama, vatra i u krugu Dinamovog stadiona

požar automobil očevid
Foto: Borna Filić/PIXSELL
10.04.2020.
u 10:19

Automobil je vlasništvo 30-godišnjaka, koji je prema neslužbenim informacijama vozilo koristio za taksiranje, a u njemu je bio ugrađen plin

Vatreno je bilo tijekom noći na petak i u petak navečer u Zagrebu i okolici. Kako je priopćila zagrebačka policija, na meti su opet bila vozila. Stanovnike Dugava tako je u 3.15 probudila snažna detonacija koju je pratio požar. Dogodilo se to na parkiralištu u Ulici svetog Mateja, gdje je izgorio BMW zagrebačkih oznaka.

Automobil je vlasništvo 30-godišnjaka, koji je prema neslužbenim informacijama vozilo koristio za taksiranje. U BMW-u je kako se neslužbeno doznaje, bio ugrađen plin, pa se pretpostavlja da je to uzrok eksplozije. No kako i zašto je izbio požar na BMW-u, je li riječ o samozapaljenju i namjernom požaru, utvrdit će se očevidom.

Gorjelo je malo nakon ponoći i u Sesvetama. Opet je bila riječ o vozilu koje je između 9. i 10. travnja ukradeno u Vatrogasnoj ulici na Črnomercu. Automobil, a radi se o VW Polu, vlasništvo je 24-godišnjakinje, a zapaljen je nađen u Kvarnerskoj ulici u Sesvetama malo nakon ponoći. Policiji i vatrogascima je tada dojavljeno za požar u kojem je vozilo u potpunosti izgorjelo.

Zbog požara je policija intervenirala i nekoliko sati ranije na Maksimirskoj cesti. Konkretnije u 21.30 sati netko je ispred ulaznih vrata sanitarnog prostora u krugu stadiona bacio zasad neutvrđeni zapaljeni predmet. Došlo je do požara pri čemu je izgorjela plastična rešetka za ventilaciju na vratima te su nagorjela metalna vrata i dio zida. Ozlijeđenih osoba nije bilo, šteta je nepoznata, kao i motiv.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije