Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos kod varaždiina

BMW-om naletio na Mercedes, a Mercedes odvalio Fiat koji je odletio u jarak

Foto: varaždinski.hr
1/5
24.08.2019.
u 20:36

Svi su sudionici nesreće prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, no iako se ne zna težina njihovih ozljeda, svi su izvan životne opasnosti.

Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se zbila oko 17 sati između mjesta Lužan i Presečno blizu Varaždina. Za nesreću je kriv 19-godišnjak koji je upravljao BMW-om krapinskih registracijskih oznaka iz smjera Varaždina prema Novom Marofu koji je u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođenje brzine prešao u suprotni trak, navodi policija.

BMW je tada udario u Mercedes koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 33-godišnjak s kojim je u vozilu bila i suvozačica (35), prenosi Varaždinski.hr.

Foto: varaždinski.hr

Na tome mjestu su označene dvije trake za promet vozila u smjeru prema Varaždinu, tako da je drugo vozilo odbačeno na osobni automobil tipa Fiat, također varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 26-godišnjakinja.

Njezino je vozilo od siline udarca završilo u jarku pored ceste i prevrnulo se na krov

Svi su sudionici nesreće prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, no iako se ne zna težina njihovih ozljeda, svi su izvan životne opasnosti. Na očevid su, osim policije i hitne pomoći, izašli i vatrogasci, a promet se tim dijelom ceste tijekom očevida odvijao jednom trakom.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar miyamoto
miyamoto
23:00 24.08.2019.

BMW je bolid koji se velikom brzinom približava od iza te blica da mu se oslobodi prolaz u brzoj traci. Ukoliko se svjetlosna obavijest zanemari, on ukliže u slabije vozilo poput aviona te nipošto ne ignorirati blicanje te redovito pratiti retrovizore zbog blagovremene reakcije

RS
rasta sev
20:59 24.08.2019.

Da li se budale lijepe za BMV ili je obrnuto svakako pogubna situacija za treče.

DU
Deleted user
21:31 24.08.2019.

Sretni mi dok neko naš ne sudjeluje u tome,voziš se ko normalan čovjek cestom a ustvari si u smrtnoj opasnosti. Nebi taj meni jedno deset godina dobio vozačku a s tatekom u zatvor ili mu odvalit jedno 50 tisuća kuna kazne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije