Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno osuđen

Bludničio nad djevojčicom: Bakin prijatelj pipkao je 7 mjeseci

lisice
Foto: Davor Javorović/Pixsell
16.12.2014.
u 18:32

Muškarac (51) nepravomoćno je osuđen na 15 mjeseci zatvora, od čega je već 13 bio u pritvoru

Zbog bludničenja nad djevojčicom, koja je u vrijeme kada se to događalo imala sedam godina, muškarac (51) na zagrebačkom Županijskom sudu osuđen je na 15 mjeseci zatvora. Ako presuda postane pravomoćna, u zatvoru će provesti svega dva mjeseca jer mu se u kaznu uračunava vrijeme provedeno u pritvoru, u kojem je bio 13 mjeseci.

Muškarac je bio u prisnim odnosima s bakom djevojčice, a prema optužnici sve se događalo od svibnja do prosinca 2010. Uhićen je krajem 2011. nakon što je djevojčica kazala roditeljima što se događalo u bakinom stanu. Rekla im je da ju je bakin prijatelj dirao po tijelu, ljubio te tražio da i ona njega dodiruje. Osim za bludničenje, 51-godišnjak je osuđen i jer je dijete upoznavao s pornografijom, o čemu je djevojčica iskazivala na sudu.

Optuženi je nakon uhićenja priznao krivnju, no poslije je promijenio priču te je tvrdio da je bio prisiljen dati takav iskaz, a čak je tvrdio i da je djevojčica od njega tražila da je dira!?

>>U školi sam nešto načuo, a kod kuće mi je kći ispričala gadosti

>>Otkrivena stranica na kojoj se uživo prikazivalo seksualno zlostavljanje djece!

Komentara 4

JE
jedna
19:04 16.12.2014.

e moj boze svakakvih ludjaka na ovom svitu ima , uzasno kazna 15 m to bi tribalo dozivotno zatvorit

Avatar GERO2
GERO2
19:44 16.12.2014.

Za ovo treba Iranski zakon "Vjesanje"

Avatar eli974
eli974
08:57 17.12.2014.

po ovoj presudi skoro su mu povjerovali dobro da nisu djevojčicu osudili i njenu baku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije