Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE IZ KONGRESA

Bludni kongresnik Antony Weiner prijavio se na liječenje u klinici

Antony Weiner
afp
12.06.2011.
u 13:02

- Kada je toliko samodestruktivan, očito ima nekih dubljih problema - komentirao je za NYT jedan od savjetnika Nency Pelosi.

Bježeći od poziva da se povuče iz Kongresa, Antony Weiner, demokratski političar kojeg trese seks-skandal zbog varanja supruge preko razmjenjivanja intimnih poruka na društvenim mrežama - zatražio je slobodne dane jer se prijavio u centar za psihološku pomoć.

Tamo se, prema vlastitim riječima, želi izliječiti od bezobzirnog online komuniciranja sa ženama.

Njegova je najava uslijedila nakon što su vodeći ljudi Demokratske stranke ustvrdili kako tom 46-godišnjem političaru treba psihološka pomoć te da se mora povući iz Kongresa. Apeli da se makne i prestane dalje sramotiti stranku intenzivirani su nakon što je u petak uslijedio novi moment. Otkriveno je, naime, da je razmjenjivao sumnjive poruke i s jednom malodobnom 17-godišnjom djevojkom iz Delawarea. Vrh stranke inzistira da svojim ostankom u Kongresu Weiner samo sramoti sebe, svoju obitelj, ali i stranku. U subotu ga je nazvala Nancy Pelosi i, sudeći po priopćenju koje je kasnije objavila, njegovo objašnjenje da će uzeti slobodne dane kako bi otišao na liječenje nije je zadovoljilo.

New York Times piše kako je Weiner zadnjih dana razgovarao s terapeutom, nekon što su ga kolege upozorile da njegovo ponašanje na mreži ne pokazuje samo talent za lošu procjenu, već možda i dublji psihićki problem. Weiner je priznao da je održavao nepristojnu komunikaciju sa čak šest žena na mreži.

- Kada je toliko samodestruktivan, očito ima nekih dubljih problema - komentirao je za NYT jedan od savjetnika Nency Pelosi.   

Pod pritiskom političara i medija koji objavljuju fotografije s dijelovima njegova tijela koje je slao izabranicama Wiener se, prema svjedočenju jednog njegovog prijatelja "raspada".

Weiner nije otkrio u kojoj će ustanovi potražiti ozdravljenje, ali prijateljima je najavio da će to biti klinika van New Yorka.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:11 12.06.2011.

Americki Zidov...

OB
-obrisani-
03:19 13.06.2011.

Po narodnosti...znase....po vjeri judeist

SI
sinaj
14:28 12.06.2011.

Sve sama fina i ugledna gospoda, lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije