Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Blaženka Divjak i svi dužnosnici ministarstva moraju u samoizolaciju zbog svadbe u Zadru

Foto: MZO
1/3
14.07.2020.
u 12:01

Istu su uputu dobili svi dužnosnici u Ministarstvu, potvrdio je izvor iz Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ministrica Blaženka Divjak u utorak je u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, potvrđeno je iz Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Istu su uputu dobili svi dužnosnici u Ministarstvu. Kako doznajemo, državna tajnica u ministarstvu Ivana Franić pozitivna je na koronavirus, a na kojem se navodno zarazila na rizičnoj svadbi u Zadru o kojoj se posljednjih dana pisalo u medijima. 

 

Komentara 21

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:35 14.07.2020.

12 visokih časnika HV koji slobodno hodaju po Hrvatskoj su izgleda zaboravljeni. Oni su bili na istoj svadbi, Divjak izgleda nije bila na svadbi ali je u naslovu teksta, generali su redom bili na svadbi i svi šute o tome. Ma bravo VL za debeli naslov o ženi koja nije bila na svadbi.

IN
Informacija
12:56 14.07.2020.

Svadba na kojoj se nitko nije držao preporučenih organizacijskih mjera ( ni brojem sudionika, ni distanciranjem, itd ) od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo! I sada testiranja plaćamo mi porezni obveznici, a ne organizatori vjenčanja? SUPER!

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:45 14.07.2020.

Ivana Franić je pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, i bile su u svakodnevnim kontaktu.. Ivana Franić je pozitivna, jer je bila je jedna od uzvanica na svadbi u Zadru, ali je prošli tjedan uredno dolazila na posao u Ministarstvo i bila je u doticaju s određenim brojem ljudi, kao i samom ministricom Divjak koja nam je to danas i potvrdila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije