Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprava intelektualaca

Divjak odgovorila prorektoru stihom iz pjesme: Ne možeš uvijek dobiti ono što želiš

Blaženka Divjak
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.03.2018.
u 12:57

Posvetila mu je pjesmu Rolling Stonesa "You can't always get what you want".

Nakon što ju je jučer prozvao, prorektoru Miljenku Šimpragi danas je putem Facebooka odgovorila ministrica Blaženka Divjak

Posvetila mu je pjesmu Rolling Stonesa "You can't always get what you want".

"Srećom po nas u sustavu nećete još dugo" - poslao mi je sinoć jasnu poruku Facebook komentarom prorektor Sveučilišta u Zagrebu. Da parafraziram jedan svima dobro poznati bend: "Ne možeš uvijek dobiti ono što želiš" . Voljela bih kad bi se prorektor više bavio inovacijama i svojim studentima, nego mojim mandatom", napisala je Blaženka Divjak na Facebooku.

Podsjećamo, Miljenko Šimpraga, jedan od najbližih suradnika rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa, komentirao je jučer ministrici znanosti Blaženki Divjak objavu na Facebooku gdje je ona objavila fotografije s prosvjeda Sindikata hrvatskih učitelja.

- Srećom po nas sve u sustavu nećete još dugo, napisao je Šimpraga. 

Njezin status podijelio je i Tome Antičić, državni tajnik u Ministarstvu znanosti, a ispod njega je ubrzo zatim osvanula neobična poruka Miljenka Šimprage, prorektora za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu. 

- Lijepo je imati podršku za reforme - napisao je Antičić sarkastično nakon Šimpragine objave.

Komentara 8

LU
lukadragan
13:33 02.03.2018.

Gosp. Šimpraga je u pravu, samo što imamo Vladu takvu kakvu imamo pa se ništa neće promijeniti. Smrtni grijeh je kurikularnu reformu dati HNS-u.

Avatar southman
southman
13:06 02.03.2018.

Kakva intelektualna razina komunikacije !? Impresivno !

Avatar utunelu
utunelu
14:06 02.03.2018.

ona je korisna budala koja lupeta nesuvisle recenice a nitko ju ne slusa samo svi pljescu..kaze da ja za reformu skolstva bitna uvodenje kompova..kako ce objasnit cinjenicu da hrvati nikad nisu bili gluplji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije