Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz ima novi slogan

"Blate nas kao u bivšoj državi, no HDZ je najbolji kad je najteže''

'kosor3_pxl_unu_161111'
''
16.11.2011.
u 22:00

Spot od 90 sekundi, u kojemu se pojavljuje samo predsjednica stranke, emitirat će u četvrtak tri najveće televizijske kuće

Slogan "Čuvajmo Hrvatsku" arhiviran je, HDZ ima novi, aktualniji – "HDZ je najbolji kad je najteže!". Već se nalazi na plakatima, a u četvrtak i petak, u najgledanijim terminima, oko središnjih informativnih emisija HDZ će emitirati TV-spot u trajanju od 90 sekundi na tri najveće TV-postaje u RH.

U njemu se pojavljuje tek predsjednica stranke Jadranka Kosor. No, nije do kraja personalizirala kampanju jer, nakon dva dana, slijedi šest novih spotova u kojima se pojavljuje 12 odabranih – četrdesetogodišnjak(inj)a – koji simboliziraju suvremeni HDZ. U TV-spotu J. Kosor priznaje da zna što se zbiva.

– U ovu kampanju HDZ ulazi u iznimno teškom okruženju; s otvorenom istragom protiv stranke nakon višemjesečnog neprekidnog medijskog blaćenja kojeg se ne bi posramio ni propagandni aparat bivše države – počinje Kosor i onda nastavlja da se HDZ pokazao najjačim upravo u najtežim situacijama (od, simbola – barake '89., '91., '95., 2009.). Kosor poručuje članstvu i neodlučnim biračima da "sve što u našim redovima nije bilo dobro i nije valjalo mora biti zamijenjeno poštenim i časnim".

Nakon poruke da će institucije beskompromisno u čišćenju od korupcije "zahvatiti i druge", Kosor na kraju poručuje: "Razmislite o ovome kad dajete svoj glas".

Ključne riječi

Komentara 33

MA
margaritas
06:32 17.11.2011.

kako je kio orahovica ostala duzna 600 milijuna kuna samo 200 je protega dao na molbu mesica

MA
margaritas
06:35 17.11.2011.

banke su dokapitalizirane sa 86 milijardi a prodane za 6 milijardi u eri skreba i rohatinskog

MA
margaritas
06:31 17.11.2011.

kako su majstori iz podravke ukrali pola milijarde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije