Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Susretu u riječi'

Blanka Vlašić ugošćuje Željka Pervana

Blanka Vlašić
Foto: Screenshot
25.03.2019.
u 09:58

Ovo je treći susret „Susret u riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava.

Blanka Vlašić ugostit će sutra, u utorak, u „Susretu u riječi“ u Splitu, kako doznajemo, kao gosta iznenađenja Željka Pervana, glumca, scenarista i stand-up komičara, koji će s proslavljenom atletičarkom razgovarati o vjeri i svom vjerskom životu.

Ovo je treći susret „Susret u riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava. I ovaj će puta započeti sjajnim predavačem i tumačem Božje riječi fra Antom Vučkovićem, ali u novom ciklusu predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, gdje će fra Ante Vučković tumačiti tekst iz Evanđelja o Luki „Progovori njemak“.

„Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split“, najavljuju organizatori, a Blanka Vlašić i fra Ante Vučković i ovoga su puta snimili duhoviti video spot koji možete pogledati ovdje.

Treći „Susret u riječi“ započinje u splitskom sjemeništu 26. ožujka 2019. u 20.00 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije