Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Blamaža Hrvatske uoči najvišeg zasjedanja NATO-a

Plenković i Milanović
Slavko Midzor/PIXSELL
15.06.2021.
u 08:30

Sukob između dva brda davno je prešao granice normalnosti; sve dok nije prelazio državne granice, proizvodio je jednu vrstu ograničenih posljedica, koje su se mogle pripisati hrvatskome jalu ili Singerovoj “taštini tijela”; kad su otišle u svijet, proizvode teže posljedice za državu

Komentara 43

DU
Deleted user
10:09 15.06.2021.

I rece Galic.. dousnik udbe i kosa

LP
ljerka.p2911
13:21 15.06.2021.

Milanović ko majmun u staklani, ni ne zine a da ne napravi diplomatski skandal! I nad ovim mu se istupom zgraža sva političko diplomatska NATO ekipa i pitaju se, što bi Hrvatima da pristojnu, sposobnu i uvaženu diplomatkinju KGK zamjene ovim "nečim" - ičim Strava i sramoćenje jašu i dalje

HU
Hubrvi
10:02 15.06.2021.

Ovaj novinar koji je, barem tako tvrde Hrvati koji su svojevremeno s njim zivjeli u Francuskoj odnosno u Parizu, bio dousnilk UDBE i KOS-e, a i mediji sveukupno bi trebali prestati siriti lazi i prestati s podmetanjima Premijeru. Nikada nije niti ce biti svadje izmedju Pantovcaka i Banskih dvora. Svadja i vrijedjanja dolaze iskljucivo sa Pantovcaka. A kad Premijer te Milanoviceve lazi civilizirano postavi na pravo mjesto, onda Milanovicevi mediji, a 95% od svih medija su Milanovicevi, skacu u zrak i to proglasavaju prepucavanjem. Kad Milanovica pocinje i vrijedja Premijera Republike Hrvatske cak i po osobnoj liniji, onda to za navedene medije nije vrijedjanje, nego prepucavanje i t.d. pa kad taj t zv. Predsjednik izvrijedja sve ministre i cijelu vladu ( T.zv.radi toga, jer Predsjednik je onaj koji je predsjednik cijelog naroda, koji se ponasa civilizirano i kao jedan Predsjednik, a ne kao svercer kino karata, koji ne vrijedja demokratski izabranu vladu, koji ne vrijedja jedan veliki dio naroda i koji se u susretu sa stranim drzavnicima ponasa pristojno i diplomatski korektno, a to sve t.zv. predsjednik nije.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije