Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz policije

Bježeći pred policijom bacio marihuanu kroz prozor

'za vz-vz-25.04.02.  marihuana droga-tekst k.skocibusic snimio tihomir golub'
'Photoshop'
20.12.2010.
u 09:54

Na podu na suvozačevoj strani pronađeno je 1,7 grama rasute zelene materije nalik na marihuanu, a uz cestu je pronađeno još 7,5 grama

PUŠĆINE  - Vozač Renaulta (ČK-119-CV) pokušao je pobjeći policajcima koji su mu u Čakovečkoj ulici u Pušćinama naredili da se zaustavi. Vozač je nastavio vožnju, a uskoro se i pokazalo zašto.

Jureći za vozilom, policajci su primijetili da suvozač kroz prozor odbacuje nepoznati predmet, a vozilo se uskoro i zaustavilo. U automobilu su bila trojica Čakovčana. Na podu na suvozačevoj strani pronađeno je 1,7 grama rasute zelene materije nalik na marihuanu, a uz cestu je pronađeno još 7,5 grama koje je suvozač bacio iz jurećeg automobila. Suvozač je priznao da je droga njegova pa mu slijedi kaznena prijava.

U Kolodvorskoj ulici u Donjem Kraljevcu službenici preloške policijske postaje zatekli su dvojicu maloljetnika iz Goričana i dvojicu 19-godišnjaka iz Dunjkovca i Nedelišća. Kad su policajci provjeravali njegov identitet, 17-godišnjak iz Goričana odbacio je džoint od mješavine duhana i marihuane. I njemu slijedi kaznena prijava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije