Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA U ČAKOVCU

Bježali od policije pa se zabili u zgradu, uhićeno 5 osoba

potjera
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/3
19.05.2016.
u 17:52

Vozač se odbio zaustaviti, pa je policija krenula za njim

Vozač osobnog automobila Honda zagrebačkih registarskih oznaka zaletio se danas poslijepodne u zid zgrade na Trgu Eugena Kvaternika uz rotor u Čakovcu, čime je završila policijska potjera za njim. 

Uhićeno je pet osoba, mještana romskog naselja.

Policiji je oko 14 sati dojavljeno da automobil juri po selu Žiškovcu, a potom je slična dojava stigla i iz Čakovca. Vozač se odbio zaustaviti, pa je policija krenula za njim. Vozač i putnici su uhićeni

>> Filmska potjera u Splitu - bježali od policije pa naletjeli na pješake

>> Potjera kod Čakovca: Bježao policiji pa se zabio u stup

Komentara 1

OB
ObrenM
19:44 19.05.2016.

Pohvala autoru clanka koji nije imao straha od objave nacionalne pripadnosti kriminalaca.Zar policija nema drugacije- manje opasne metode od naganjanja sa kriminalcima,ili je to po naputku zastavnika Orepica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije