Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNA PRAKSA

Bjesomučno vozio BMW i izazvao nesreću u kojoj je poginuo Hrvat: Terete ga za ubojstvo

Prometna nesreća
Foto: YouTube/ Donaukrier
1/3
15.11.2019.
u 11:03

- Svatko tko vozi tako bezobrazno i isprobava snagu svog vozila do krajnjih granica, čini to svjestan da sve može dovesti do smrti, znači do ubojstva - kažu tužitelji

U prometnoj nesreći na autocesti A9 kod njemačkog Ingolstadta 20. listopada ove godine poginuo je 22-godišnji Hrvat, a 22-godišnji mladić kojeg njemačka policija sumnjiči za izazivanje nesreće nalazi se u pritvoru.  

Tužitelji su utvrdili da je vozač BMW-a M4 je velikom brzinom pretjecao kolonu na autocesti A9, između izlaza Manching i Ingolstadt-Süd. Naime, na tom dijelu ceste noću je ograničenje brzine 120 km/h. 

Foto: YouTube/ Donaukrier

BMW-e je naletio na Audija koji je vozio 22-godišnji mladić hrvatskog podrijetla. Udarac BMW-a odbacio je Audi na travu po kojoj je vozio nekih 150 metara i nakon toga se vratio na autocestu i zaustavio između desne i srednje trake. Udarac je katapultirao BMW na metalnu ogradu gdje se sudario s kamp prikolicom koja je bila u srednjoj traci. Vozač Audija ostao je zarobljen u autu i usprkos pokušajima da ga se spasi, mladić je preminuo. Vozač BMW-a koji je izazvao nesreću završio je u bolnici, a njemu je tada oduzeta vozačka dozvola. 

- Svatko tko vozi tako bezobrazno i isprobava snagu svog vozila do krajnjih granica, čini to svjestan da sve može dovesti do smrti, znači do ubojstva - kažu tužitelji koji su pozvali druge sudionike u promete kojima je vozač BMW-a ugrožavao život, prenosi 24sata. 

Diljem Njemačke postaje uobičajno vozače koji jure ili se utrkuju te uzrokuju prometne nesreće sa smrtnom posljedicom tereti za ubojstvo
 

Komentara 7

DU
Deleted user
11:32 15.11.2019.

Slazem s Nijemcima jer ga terete za ubojstvo. Svi mi koji upravljamo nekim od vozila, bez obzira na brzinu, smo potenicijalni ubojice, medjutim ipak je velika razlika da li vozimo sukladno s propisami ili divljamo na cesti.

PA
PaterT
20:20 15.11.2019.

Bjesomucno je u Makarskoj vozio BMW i pregazio dvije mlade djevojke: bio je iz ugledne obitelji.

ZI
zip123
13:05 15.11.2019.

Novinaru,poginuo je covjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije