Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno
Povratak na članak

Bjelovar: Majka i kći osuđene na dvije godine zbog marihuane

Majka se branila kazavši da je mislila da uzgaja običnu konpolju koja joj pomaže u liječenju. Kćer je navodno vikala na nju kad je shvatila da je riječ o "travi".

Komentari 7

OB
-obrisani-
13:39 27.05.2010.

Travu treba legalizirati!

VL
PT
ptica2
13:46 27.05.2010.

Koje je to sranje; i mama i kći i 270 gr trave i farmakologija i ovi klinci koji vjeruju u lijekovitost trave pa hodaju gradom zamagljenih staklenih očiju pa zakon i pravosuđe.Nek sve ide u tri..........

VL
CA
calif
12:59 27.05.2010.

bezveze. za slučaj da su uzgajali \"drogu\" za prodaju i hoće se izvuč normalno da spominju liječenje kada je ta biljka stvarno ljekovita, a u americi je i vrlo legalna i komercijalna za lječenje. možda i to objasne jaci dok je u ameriki. a za slučaj da su stvarno uzgajali ljek, ne kužim kako ih itko može spriječiti u tome? zakoni kontra droga su sve samo ne djelotvorni i korisni. zaustavite više taj fašisoidni i genocidni odnos prema biljkama jer i one su živa bića, a posebno kaj su i masovno ljekovite. pfff, a farmaceutika je biljna ljekarna samo kaj su je pretvorili u praškaste proizvode koje mogu patentirati. sramite se kriminalci jer držite biljne ljekove na tržištu mafije time kaj su izvan zakona.

VL
MM
Mladen Miletić
13:01 27.05.2010.

Zločin se ne isplati jel se zatzo ide u zatvor objašnjava general iz Bosne. I prerde zakonom smo svi jednaki ako nismo bosanci ! Za malo trave 2 godine za ratni zločin-domovina Bosna. I čestitka pravosuđu prezrelo za EU !

VL
PR
Protivcenzure
13:22 27.05.2010.

dva života uništena zbog šake trave - bravo jaco i ekipo.

VL
Avatar arcanius
arcanius
14:33 27.05.2010.

čovječe, koma... trava nije zla biljka.... totalno prirodna biljka... isto kao i duhan!.... ili kava!.... kaj sad ako si uzgoji čovjek dve-tri stabljike doma.... za vlastite potrebe.... a to kaj HRT duguje 160 000 000 kuna, nikome nikaj!.... a to kaj vlada nas stalno pljačka nema veze... mislim da bi bilo u cilju ovakvoj vladi da joj je cijeli narod stalno zdrogsan.... jer ne bu dobro kad jednom otvorimo oči!

VL
Avatar arcanius
arcanius
14:40 27.05.2010.

ili je možda bolje da popijem gajbu pive i razbijem tramvaj?.... ovako si popušim jedan smotuljčić i krepavam od smijeha.... a da!.... ovim se ne puni državni proračun!....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.