Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diktator

Bjelorusija blokirala Facebook kako bi spriječila prosvjede

lukašenko
AFP
03.07.2011.
u 16:07

Lukašenko: Neću dopustiti da me se sruši s vlasti

Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko izjavio je u Minsku na Dan nezavisnosti da “nikada neće dopustiti” rušenje svojeg režima, prenosi Tanjug. On je dodao da su javni prosvjedi protiv njegove vladavine dio plana da se sruši režim.

“Netko pokušava primijeniti scenarij ‘revolucija u boji’”, rekao je Lukašenko, aludirajući na prosvjede koji su doveli do promjene vlasti u Gruziji i Ukrajini. Vlasti su blokirale pristup Facebooku i ostalim društevnim mrežama kako bi spriječili prosvjede na Dan nezavisnosti. Uoči proslave uhićeno je i nekoliko oporbenih lidera.

Komentara 11

OB
-obrisani-
17:29 03.07.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u Hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!

MR
mirha.rudes
17:38 03.07.2011.

Bjeloruski sistem demokracije.

TO
Toni50
23:04 03.07.2011.

Napredna Bjelorusija blokirala Facebook kako bi spriječila prosvjede, tvrde neinformirani krugovi nekad zvani drugovi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije