Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domar se zaključao

'Tko si ti da me tjeraš iz škole, opančarko ortodoksna'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/12
21.01.2019.
u 14:27

Domar nije bio naoružan niti je ikoga zatvorio unutra osim samoga sebe

Kada su učenici Osnovne škole "Brodarica" jutros krenuli u školu, nisu ni pomislili kako u nju neće moći ući. Naime, školski domar zaključao se u školu i nikoga nije puštao unutra, prenosi Šibenik IN.

Domar nije bio naoružan niti je ikoga zatvorio unutra osim samoga sebe. Nakon toga policija je izišla na teren i opkolila školu.

Domar je priveden u prostorije policije na ispitivanje, a policija trenutačno istražuje okolnosti koje su prethodile ovom neobičnom događaju. U međuvremenu je ravnatelj Emil Božikov izjavio kako je sve povezano s nedavnom održanim izborom novog ravnatelja škole. Predsjednica Školskog odbora Osnovne škole "Brodarica" Simona Mesarek navodno je prijetila domaru škole radnim mjestom, sve zato što je domar bio na strani dosadašnjeg ravnatelja koji brodaričku školu vodi od 2005. godine, dok je Mesarek lobirala za novoizabranu ravnateljicu Maju Morić.

– Ništa što je ravnatelj Emil Božikov iznio danas u medijima nije istina, nikome nisam prijetila otkazom – poručila je Mesarek.

Domar je uputio i niz poruka koje je izložio na ulazu same škole. –  Danas branim zemlju svoju Hrvatsku i sve njene institucije – bila je jedna od njih.

– Za svaki moj dan proveden u Domovinskom ratu, dobit ćeš jedan plakat.

– Tko si ti da me tjeraš iz škole, opančarko ortodoksna – poručio je domar. 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
10:49 21.01.2019.

Čekam da domar u Vladi isto učini!

DU
Deleted user
11:12 21.01.2019.

To je fejknjuz plasiran s gnjusnom namjerom potkopavanja stablinosti sadašnje vladajuće koalicije bez koje nam nema budućnosti.

WI
Witman
14:37 21.01.2019.

Potpora domaru. Vrijeme je da mali čovjek ustane i zbaci bandu s trona. A ne kao oni jadni radnici u Uljaniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije