Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PORUKA NEPRIJATELJIMA'

Bizarne snimke: Vojnici pred Kim Jong-unom vratom savijali željezne šipke, cigle razbijali golim rukama

N.K. leader Kim inspects hospital construction site
Yonhap News
13.10.2021.
u 11:40

Sjevernokorejski mediji naveli su kako su neprijateljima željeli pokazati da njihovi vojnici imaju "željezne šake za zaštitu mira u zemlji"

Sjevernokorejski državni mediji objavili su snimke vojnika koji pokazuju svoje borbeno umijeće i sposobnost razbijanja raznih predmeta golim rukama. Demonstracija vježbi održana je na obrambenoj izložbi u Pjongjangu, a gledali su je najviši dužnosnici zajedno s Kim Jong-unom.

Osim što su uništavali cigle i pločice, vojnici su viđeni kako leže na krevetima od krhotina stakla i željeznih čavala. Na kraju su prikazani muškarci koji savijaju željezne šipke vratom i pucaju s lanaca, prenosi BBC.

Sjevernokorejski mediji naveli su kako su neprijateljima željeli pokazati da njihovi vojnici imaju "željezne šake za zaštitu mira u zemlji".

Ključne riječi

Komentara 15

ST
strahimir
16:24 13.10.2021.

Da je koji normalan zabio bi šipku u trbušinu krmka kima

CR
crocro
16:40 13.10.2021.

Ova grupa artista, fakira i mađioničara ne predstavlja gladnu korejsku vojsku. Ovo je uvježbana i posebno hranjena grupa koja se treba predstaviti političkjim protivnicima u svijetu a istodobno služe za predstavu pred državnom i vojnom vrhuškom. I tu priča o o korejskoj vojci započinje i završava.

Avatar CroSwiss
CroSwiss
20:17 13.10.2021.

I već su iste noći imali predstavu u cirkusu za koji rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije