Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO NIJE OSJETIO?

Bizarna scena u Splitu: Natočio autoplin, no zaboravio je napraviti jednu bitnu stvar

Ivo Cagalj/PIXSELL
18.01.2021.
u 16:30

Vozač Volkswagena bio je prava atrakcija na splitskim prometnicama

Bizarna scena snimljena je danas u Splitu gdje je vlasnik jednog automobila za sobom vukao crijevo od autoplina koje je, očito, zaboravio izvaditi nakon što je napunio plinsku bocu koja se nalazila u prtljažniku njegova Volkswagena.

Fotografija nespretnog vozača objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode te je, sasvim očekivano, izazvala lavinu komentara.

'Ne mora blizu stajati, sad se može spojiti gdje hoće', 'Narastao mu rep od plina', 'To mu je uzemljenje', 'Kaže troši 60 litara plina na 10 km', 'Nije zaboravio, već ima viška', samo su neki od urnebesnih komentara.

Nešto smo zaboravili 🧐 Danas u Splitu

Objavljuje Prometne zgode i nezgodePonedjeljak, 18. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Cornelius
Cornelius
17:48 18.01.2021.

Kod nas u civilizaciji plin nam toče djelatnici benzinskih. Inače, iz sigurnosnih razloga je zabranjeno da si sam tankiraš plin, može doći do ozbiljnih povreda, ali s one strane Velebita očito vrijede druga pravila.

TK
tkoznaa
18:13 18.01.2021.

A vozač je falija na semaforu ili prolazi kroz crveno svjetlo ili se malo zaletija pa sta iza pune crte. A mili Bože, smišan li je!

AA
Aartur
21:36 18.01.2021.

Nadajmo se da kod nas neće nikad zaživjeti vozila na vodik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije