Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozno

Bizarna nesreća sve je zbunila: Ovo je čudno, ne znam od kuda je došao ovaj auto

Bizarna snimka
Screenshot/YouTube
19.10.2017.
u 14:44

Brojni korisnici stalno su ponavljali snimku pokušavajući odgonetnuti od kuda je došao fantomski automobil

Korisnici društvenih mreža ostali su zatečeni proučavajući jednu snimku koja dolazi iz Singapura. Radi se o prilično bizarnoj snimci na kojoj se vidi prometna nesreća. Naime, bijeli automobil ulazi u raskrižje i čeka da skrene i u tom trenutku u njega udara drugi, srebrni automobil koji dolazi 'niotkuda'

Zapravo do trenutka navodne nesreće vozilo se uopće ne vidi. Brojni korisnici stalno su ponavljali snimku pokušavajući odgonetnuti od kuda je došao automobil.

"Ozbiljno sam nastavio ponavljati video, čini se da se auto pojavljuje niotkuda", komentirao je jedan od korisnika "Ovo je stvarno čudno. Stalno sam ponavljao i još uvijek ne mogu shvatiti odakle dolazi automobil", rekao je drugi.

 

Neki su čak počeli nagađati da je nesreću izazvao 'auto duh' upravo zbog njegovog misterioznog ulaska u raskrižje,  neki su se sjetili i filma 'Povratak u budućnost'.

Singapurski mediji nisu objavili nikakvih dodatnih informacija o ovoj bizarnoj snimci, piše Mirror.

Komentara 12

BA
babamoje
15:40 19.10.2017.

pa vidi se na usporenoj snimci da je montaža

MT
makan tahi
19:39 19.10.2017.

bio je u sjeni auta s kojim se sudario. da je video sniman 5 sekundi prije vidjelo bi se kad je ušao u sjenu

AD
adrad
17:34 19.10.2017.

Jura iz osme galaksije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije