Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pa sad ti ne gledaj

Bizaran trend: Japanke iznajmljuju bedra za reklame

japanke,bedra (1)
Foto: zettai pr
1/3
21.02.2013.
u 15:01

Ovakvim tipom reklamiranja mogu se baviti sve punoljetne pripadnice ljepšeg spola koje na društvenim mrežama imaju više od 20 prijatelja i koje su voljne svoja bedra izlagati pogledima najmanje osam sati dnevno

Novi bizarni trend polako osvaja Japan, odnosno tamnošnje žene koje za potrebe promocije iznajmljuju svoja bedra. Orange News piše da je broj žena koje pristaju po osam sati dnevno na bedrima nositi naljepnice s logom ili reklamnom porukom tvrtki u porastu svakog tjedna.

Kao dokaz svog rada, sudionice moraju postavljati svoje slike s vidljivim oglasima na vlastitim Facebook i Twitter stranicama. Promidžbene usluge promoviraju se putem PR tvrtke Absolute Territory koja je ime preuzela od japanskog izraza 'zettai ryouiki koukoku' (apsolutni prostor). On se pak odnosi na izlaganje pogledima ženinih nogu između koljena i suknje.

Ovakvim tipom reklamiranja mogu se baviti sve punoljetne pripadnice ljepšeg spola koje na društvenim mrežama imaju više od 20 prijatelja.

>>VIDEO Iz Japana stiže rep za ljude: Odličan je za ljubavne sastanke

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:42 21.02.2013.

Stisla kriza, morali budu Japanci to i kod nas ponuditi. ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije