Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRŠENJE MJERA

Bizaran slučaj iz Osijeka: Dok je bila u izolaciji pokušala napustiti Hrvatsku, uhićena je

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
30.11.2020.
u 14:24

Državnom inspektoratu policija je dostavila obavijest o opčinjenom prekršaju dok je 38-godišnjakinji zabranjen izlaz iz Republike Hrvatske, dodaju iz PU.

Zbog kršenja samoizolacije i napuštanja mjesta prebivališta i teritorija Hrvatske, osječko-baranjska policija prijavit će Državnom inspektoratu 38-godišnju hrvatsku državljanku, izvijestila je u ponedjeljak policija u Osijeku.

Nad 38-godišnjom hrvatskom državljankom, osumnjičenom za kršenje Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, osječko-baranjska policija je provela kriminalističko istraživanje, nakon što je jučer oko 10,15 sati zatečena na graničnom prijelazu Duboševica na izlazu iz Hrvatske u Mađarsku.

Provedenom graničnom kontrolom utvrđeno je da ima mjeru samoizolacije te se nije pridržavala epidemioloških mjera i izolacije koja joj je određena od 19. do 29. studenoga, do ponoći, te je krenula na put napustivši mjesto prebivališta, priopćeno je iz PU osječko-baranjske.

Državnom inspektoratu policija je dostavila obavijest o opčinjenom prekršaju dok je 38-godišnjakinji zabranjen izlaz iz Republike Hrvatske, dodaju iz PU.

VIDEO: Pitali smo građane Hrvatske što misle o novim epidemiološkim mjerama

Komentara 32

DU
Deleted user
16:36 30.11.2020.

Strasno. Policija I drzava trebali bi se pozabaviti pravim kriminalcima.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
16:22 30.11.2020.

I što je tu bizarno? Zar nije bizarno da policija stoji skoro dvije godine ispred ilegalnog kluba i ne čini ništa?!

Avatar Medusa
Medusa
20:34 30.11.2020.

Eto Vam sad....vi koji ste mlađi vidite kako je bilo u Jugoslaviji.... Žandari su vam visili za vratom i susjed je susjeda cinkao.... Koliki ljudi su ginuli za vraćanje komunizma... Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije