Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJA UBOJSTVA

Bivšoj ženi 'čestitao' Dan žena tako što ju je pokušao pregaziti

Policija
Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
11.03.2020.
u 15:20

Vozio je unatrag prema njoj te ju je stražnjim dijelom automobila udario i gurao po tlu. Ona je pala pod vozilo te je zapomagala, zovući u pomoć.

Marko A. (36) pritvoren je zbog sumnje da je pokušao ubiti svoju suprugu. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je na Dan žena, 8. ožujka 2020., u večernjim satima, svojim osobnim vozilom, došao na adresu u Zagrebu, gdje živi njegova bivša supruga. Trebao je preuzeti njihovo zajedničko dijete, no umjesto toga prvo se posvađao s bivšom suprugom, a zatim ju je pokušao pregaziti vozilom.

Vozio je unatrag prema njoj te ju je stražnjim dijelom automobila udario i gurao po tlu. Ona je pala pod vozilo te je zapomagala, zovući u pomoć. No Marko R. se na to nije obazirao već je prvo zaustavio vozilo pa krenuo naprijed, dok je žena  ležala na tlu. Ponovo je krenuo vozilom prema njoj te ju je automobilom gurao po kolniku  pri čemu je ona teže ozlijeđena.

Komentara 2

LI
liliZG
16:08 11.03.2020.

što god mu ta žena govorila , trebao bi biti pametniji, ...sebe radi,... sada kad će trebati se nalaziti sa djetetom to će mu se lijepo pisati kao minus...... ..stvarno bi ljudi trebali popiti apaurin ili dva kada se krenuu sretati sa svojim bivšima....

DA
DarthVader
18:37 11.03.2020.

Lik je jednostavno 😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije