Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen u Engleskoj
Povratak na članak

'Marin Škarica je iz Hrvatske, a ondje se oružje nosi uokolo'

Sudac je Škarici odredio vrlo rigidnu kaznu. Rekao je: Takvo oružje možete imati samo ako želite napraviti nešto kriminalno

Komentari 5

Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:13 15.11.2017.

a jucer jos pisao na fejsu kako dobro zaradjuje u Engleskoj i da je otisao jer nemoze podnjeti kriminal i da ljevicari vise ne vode zemlju.

VL
DU
Deleted user
07:28 15.11.2017.

Da, Hrvati su poznati po tome da sa oružjem idu u trgovinu, crkvu, dječji vrtić. Skloni su tim oružjem pokoriti pola svijeta, ubijati afrikance, Indijce, azijce, pljačkati njihova prirodna dobra i vući u centralnu državu. Hrvati da žive još tri života ne mogu poubijati i unesrećiti ljudi koliko je UK poubijalo i porobilo u nekoliko stoljeća unatrag.

VL
DH
dalibor.hren
14:05 15.11.2017.

Izgleda da je odvjetnik zamijenio HRV sa SAD!

VL
Avatar southman
southman
07:26 15.11.2017.

A da je imao 10 mil. eur-a mogao je lijepo kupiti britansko državljanstvo i biti na slobodi,...,kao i jedan drugi hrvat osumnjičen za teški gospodarski kriminal !

VL
OD
oltar domovine
08:17 15.11.2017.

Malo je nas domoljub imao marihuane u stanu...bavi se poslovima gdje penezi idu na ruku i ne deklarijaju se na ruku...a pred zakonom je socijalac ...a puska nije prava sto je imao u stanu nego skracena ...cudni ti englezi terete covkeka za presjecenu pusku ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.