Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži 'hrvatski Majdan'

Bivši vođa BBB-a u ukrajinskom ratu: Ovo je borba za bijelu europsku rasu

Denis Šeler
Foto: Facebook
13.02.2015.
u 17:22

Ovo je borba za bijelu europsku rasu, njezinu kulturu i povijest, rekao je Šeler

Denis Šeler, rođeni Zagrepčanin i bivši vođa Dinamovih navijača Bad Blue Boysa koji se sada u Ukrajini bori protiv proruskih snaga, u intervjuu za blog Ukrainian Crusade iznio je svoje mišljenje o situaciji u Ukrajini, ali i Hrvatskoj i Europskoj uniji, te najavio krvavu revoluciju u svojoj domovini. Kao razlog svog odlaska u borbu u Ukrajinu naveo je, između ostalog, da "Hrvati dolaze iz Ukrajine" te kako je Ukrajina priznala Hrvatsku prije Vatikana i Njemačke.

– Ovo je borba za bijelu europsku rasu, njezinu kulturu i povijest – rekao je Šeler.

– Ukrajina je posljednja utvrda kršćanske desničarske Europe – dodao je.

Iako se pred Ukrajinu često stavlja izbor EU ili Rusija, Šeler smatra da je članstvo u EU vrlo opasno za Ukrajinu te kako je "sto posto siguran" da je referendum o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji bio "prijevara". Također je rekao kako misli da je država kupila vodstvo Crkve kako se ne bi aktivno odupirala pristupanju.

– Sada imamo antihrvatsku vladu. Banditi, bivši komunisti, puno Srba. Svi oni ljube g... Europskoj uniji i ismijavaju domoljube – rekao je Šeler, dodajući kako je i Hrvatskoj potreban "naš Majdan", oružana revolucija protiv EU i komunista.

Bit će puno krvi – poručio je.

Šeler je također rekao kako će se Rusija uskoro raspasti, a ruskog predsjednika Vladimira Putina nazvao je egoistom i staljinistom, istaknuvši kako Putin ipak nije budala. Tekst je zaključen ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

>>Dao sam otkaz, ostavio ženu i djecu te krenuo pomoći Ukrajincima

>>Hrvatski dragovoljci s Ukrajincima ratuju protiv Rusa

Komentara 401

IS
isuskris3
17:38 13.02.2015.

Ustaskim pozdravom?!?!? Ajde autore koji se tak ljepo skrivas iza tog imena vecernjeg, sad se ljepo primi povjesnih knjiga i ispravi to

Avatar bok
bok
18:00 13.02.2015.

Bitka za bijelu rasu? Kao da Rusi nisu bjelci... Ili je Autor ili BBBovac malo fofil previse votke ili nesta tu ne stima...

ZE
Zeljac71
17:41 13.02.2015.

ne pršti baš od inteligencije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije