Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naknadni pregledi

Bivši talijanski premijer Berlusconi u bolnici je od utorka

ITA, Coronaviruskrise, Silvio Berlusconi Positiv getestet
Foto: EXPA/PIXSELL
1/4
07.04.2021.
u 12:50

Ovo je drugi put u samo nekoliko tjedana da je Berlusconi završio u bolnici nakon još jednog rutinskog pregleda krajem ožujka.

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi od utorka popodne nalazi se u bolnici na pregledima, rekla su u srijedu dva izvora iz njegove stranke Naprijed Italija.

Jedan od izvora je rekao da je 84-godišnji medijski tajkun otišao u milansku bolnicu San Raffaele zbog naknadnih pregleda nakon što se prošlog rujna zarazio koronavirusom.

Ovo je drugi put u samo nekoliko tjedana da je Berlusconi završio u bolnici nakon još jednog rutinskog pregleda krajem ožujka. Njegova stranka tada je rekla da je primljen u bolnicu zbog kliničkog praćenja i prilagodbe terapije.

Berlusconi, koji je imao veliku operaciju srca 2016. godine te je također preživio rak prostate, u siječnju je primljen u bolnicu zbog problema sa srcem.

Video - Na parkiralištu bolnice u Napulju otvorila se golema rupa, dio auta propao u nju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije