Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE MU JE POPISAO

Bivši suigrač otkrio kakav je stvarno Trump kao golfer

Donald Trump
Foto: Reuters/Pixsell
24.03.2019.
u 17:19

Trump je još prije nego je postao predsjednik kritizirao Obamu zbog igranja golfa, a sam još više vremena provodi na golf terenima

Nekadašnji partner u golfu Donalda Trumpa naziva američkog predsjednika "prevarantom koji bi prevario i Tigera Woodsa", prenosi Daily Mail.

Sportski pisac Rick Reilly koji je igrao golf s Trumpom prije nego je ušao u politiku, rekao je da je tada budući predsjednik lagao o svojem rezultatu, zahtijevao ponavljanje udaraca bez ikakvog suvislog razloga te prisvajao rezultate drugih igrača.

Kako navodi, caddyiji ili osobe koje pomažu nositi opremu te daju savjete golferu, prozvali su Trumpa "Peleom" zato što bi često šutao lopticu nogom po terenu kako bi je postavio na bolju poziciju i bliže rupi.

Trump, koji je bio i na ispitivanju zbog vremena koje provodi igrajući golf, odbacio je sve te optužbe.

U svojoj knjizi o golfu, u kojoj u jednom dijelu Reilly piše o Trumpovom stilu igre, stoji da "kada kažete da Donald Trump vara to je kao da kažete da Michael Phelps pliva".

Osim toga zapisao je "Nevažno jeste li farmaceut ili Tiger Woods, ako igrate golf s njim, on će vas prevariti". Naime, Reilly tvrdi da je Trump jednom varao i za vrijeme igranja s tim slavnim golferom. 

Prošli mjesec Donald Trump je viđen na Floridi kako igra golf s najvećim golferima svih vremena, Jack Nicklausom i Tiger Woodsom, koji su i inače predsjednikovi stalni partneri.

Inače, Trump je u listopadu 2014. godine tvitao: Možete li vjerovati, uza sve probleme s kojima se Amerika suočava, predsjednik Obama je dan proveo igrajući gold. Pa gori je od Cartera.". 

A dok je bio u predsjedničkoj kampanji Trump je stalno isticao: "Radit ću za vas, neću imati vremena igrati golf". No, u prvoj godini mandata Trump je od 365 dana čak 91 dan proveo vrijeme upravo na - golf terenima...

VIDEO Veliki govor Donalda Trumpa

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:45 24.03.2019.

Ponovo clanak sa jedinom svrhom da se na Bilo koji nacin diskreditira US predsjednika. A ne pisete nista o propasti Mullerovog istrazivanja umijesanosti Rusije u izbore. Zasto? Jer je to ociti dokaz da demokrati lazu. A vas gazda ne zeli da se to zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije