Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anthony Weiner

Bivši republikanac osuđen na zatvor zbog nepriličnog dopisivanja s maloljetnicom

Anthony Weiner
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.09.2017.
u 18:06

Bivši kongresnik je neprilično komunicirao s 15-godišnjom djevojčicom preko društvenih mreža.

Bivši republikanski kongresnik Anthony Weiner osuđen je na 21 mjesec zatvora zbog nepriličnog dopisivanja s maloljetnicom, a još tri dodatne godine će biti pod nadzorom, piše CNN.   

- To je ozbiljan zločin koji zaslužuje ozbiljnu kaznu - kazala je sutkinja suda u New Yorku Denise Cote. 53-godišnji Weiner je u ožujku priznao krivnju za prenošenje opscenog materijala maloljetnici. 

Bivši kongresnik je neprilično komunicirao s 15-godišnjom djevojčicom preko društvenih mreža. Weiner je bivši suprug Hume Abedin, bivše savjetnice demokratske kandidatkinje za predsjednicu SAD-a Hillary Clinton

Tijekom predizborne kampanje otkriveno je da su e-mailovi Hillary Clinton s povjerljivim podacima poslani s računala Hume Abedin na računalo koje je koristio Weiner.  Odluka direktora FBI-ja Jamesa Comeya da obavijesti Kongres o otvaranju istrage o privatnim mailovima Clinton mnogi smatraju ključem zbog kojeg je demokratska kandidatkinja izgubila izbore od aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.  

Komentara 7

PP
pp
18:18 25.09.2017.

Hahahahahahaha...jedini problem je što je Wiener - demokrat. Ali inače lijepo izvještavate. I mi konja za trku imamo. Nije večernjak imalo lošiji od Fake news medija preko bare...

Avatar bokolo
bokolo
19:59 25.09.2017.

Ne samo da je Demokrat, nego njegova zena Muslimaka je bila desna ruka lopova i bandita Hillary. A on je bio bog I batina u New York zidovskoj zajednici. Nada je da ova prica jos nije zavrsena jer na njegovomm kucnom komputeru su e-maili Hillary Clinton koji dokazuju kriminalno djelovanje citave Demokratske partije.

VB
Veseli Bekrija
19:40 25.09.2017.

Stvarno ste postali šarlatanski Fake News pa ni osnovne činjenice ne provjeravate već prenosite sve što vam servira ekipa iz stranih "liberalno"-staljinističkih medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije