Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni skup
Povratak na članak

Bivši radikal Aleksandar Vučić ipak nije došao u Vukovar

Na graničnom prijelazu Tovarnik, radi sigurnosti, zadržano je devet uzvanika iz Srbije među kojma su bili novinari, predstavnici Srpske napredne stranke te čelnik udruženja izbjeglih Srba

Komentari 36

MA
Majur
20:59 25.11.2011.

Sad ste se sjetili zivjeti sa Hrvatskim narodom u zajednistvu......kad se samo sjetim \"mojih\" domacih komsija koji su se u djecu kleli da nece hrvatski novac,nece hrvatski grb,hrvatsku zastavu,nece hrvatsku drzavu.......onda se pjevalo \"velikoj srbiji\",sva sela oko nas su bila popaljena....a sad,sad ste svi bili kuhari,trazite mirovine,putovnice,ne smeta vam zastava......

VL
OB
-obrisani-
21:34 25.11.2011.

................. Ha,ha,ha Tko vas ne zna............. 90-91 niti jedan jedini nije tako govorio. VI BI VLAST U SVOJE RUKE? Dostojanstvo i blagostanje? Malo ste se kasno sjetili. Mi još tražimo gotovo 1000 nestalih, pa hajde javite gdje su. Neki međueki među vama imaju ta saznanja. Biti će to znak da postajete lojalni državljani.

VL
MA
markopvz
21:35 25.11.2011.

i bolje mu je da ne dodje....

VL
DU
Deleted user
21:36 25.11.2011.

Nema frke, sacekajte jos koji tjedan da SDP dobi izbore, pa cete se opet moci slobodno setati Hrvatskom i pljuvati vlastitim zrtvama u lice. A te iste zrtve ce biti proganjanje od nove vlasti u RH jer su se usudili dici protiv bratstva i jedinstva nasih naroda i narodnosti. Pa ce Milanovic na brzinu promijeniti ustav tako da opet postanete konsituitivan narod u RH, ......

VL
MA
markopvz
21:40 25.11.2011.

vidim da tu neki brkaju loncice..nije racan rekaorijecii hristos se rodi,vec koalicijas sanader,zato molimlijepone lagati..a kaj se ovoggnjusa tice.bio je jednom u nedeljom u dva..sjecam se da nisam mogao spavali kolko je tajj gnjus lazi izrekao...

VL
MO
morituriite
21:46 25.11.2011.

Eh da, kad se samo sjetim 1992. i svojih \"komšija\" Srba! Jedvice smo moja obitelj i ja živu glavu izvukli. Da se mene pita, svi bi oni u onaj svoj pašaluk od kojeg su htjeli napraviti veliku Srbiju osim naravno onih koji su stali u obranu RH od velikosrpske agresije (njima naklon i svako poštovanje) i uvesti im vize. Premda bi bilo najbolje izgraditi veeeeeeliki zid na granicu ili ih u potpunosti ograditi da im susjedi mogu malo predahnuti i da konačno zavlada malo mira na ovom prostoru.

VL
MA
markopvz
21:50 25.11.2011.

da smo mi normalna drzava taj lik dobio bi zabranu ulaska u hrvatsku..tako to rade drzqave koje drze do sebe...

VL
DA
damko7474
21:53 25.11.2011.

Od neopisivog je značenja i važnosti pobjeda Hrvatske . Strateški, politički ili bilo kako drugačije, nema te kazne kojoj bi bila ravna situacija da su Srbi u većem broju ostali na područjima tzv. Srao Krajine. Jednostavno, sudbina koju su namjenili nama, a dogodila se njima, garancija je da će Hrvatska živjeti, unatoč bijednicima koji drmaju već 10-15 godina. Tuđmanu se svašta može predbaciti, ali zato što je riješio srpsko pitanje u Hrvatskoj morao bi imati spomenik odmah do Bana.

VL
OB
-obrisani-
22:01 25.11.2011.

Trebalo bi zabraniti glasovanje po nacionalnim manjinama jer nema nikakve pametne svrhe ni logike da nam predstavnici manjina sjede u vladi i upravljaju većinom. svoju nacionalnu kulturu, jezik i običaje mogu čuvati na puno bolji i drugačiji način od sjedenja u saborskoj klupi. Treba zabraniti djelovanje srpske pravoslavne crkve na prostoru Repuplike Hrvatske jer je jedan od krivaca za \"pobunu\" srba i rat u Hrvatskoj. Oni koji se smatraju pravoslavcima neka se uključe u hrvatsku pravoslavnu crkvu, jer trebali su shvatiti do sada da sa Srbijom nemaju apsolutno ništa drugo, osim što su služili velikosrpskoj politici.

VL
MA
maraosta
22:02 25.11.2011.

da hrvatska ima pravosuđe i razuma, tom vučiću bi se več odavno sudilo.

VL
SA
santos008
22:48 25.11.2011.

Veceras u \'\'Dnevniku\'\' RTS ,Vucic rece da ce oni ici ggdje god zele i da on nece pitati za dozvolu one koji su kako on rece protjerali 400.000 Srba..Ja mu i vjerujem jer vec su zauzeli 37% Hrvatske barem po narucenim anketama kukurikuvaca

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
23:22 25.11.2011.

Kao prvo šamarat ih treba, zašamarat ih sve po redu, onda idemo dalje....

VL
TH
thekurcula
23:28 25.11.2011.

Na VL ništa novo. Komentatori i dalje propagiraju lokalnu fašističku ideologiju, poznatu u istoriji kao ustaštvo, a moderator komentara se pravi blesav i kaže da VL ne stoji iza komentara čitalaca nego oni predstavljaju mišeljenje čitalaca samih. Međutim revnosno se brišu svi komentari koji ovakvih neofašisitičkim stavovima oponiraju.

VL
OS
osijek68
23:36 25.11.2011.

Kakve stranke. Cude se sto je zabranjen ulaz u Hrvatsku cetniku i jednom od vodecih ljudi stranke kojoj je programska osnova do prije godinu, dviju bila izlazak Srbije na liniju VT, KA, KB. I jos bezobrazno izjavljuju kako zele s Hrvatima zivjeti u miru i dostojanstvu. A njihov program je povecanje nataliteta i jacanje SPCe. Ma dodje odmah i meni da glasam za njih. Stvarno su avangarda.

VL
DU
Deleted user
01:03 26.11.2011.

Gledaj ga. On govori o ljudskim pravima? Kakva ljudaska prava su imal neduzni u Vukovaru, Skabrinji, Slunju, a da ne zaboravimo i Srebrenicu. To je isto bilo 21 stoljece. Po mom misljenju taj tip siri mrznju!

VL
DU
Deleted user
01:27 26.11.2011.

Srbi se moraju pokajati i zamoliti Hrvate za oprost tek tada možemo oprostiti ali uvijek ćemo pamtiti da nam se ne bi ponovilo zlo iz devedesetih godina. Oprosta nema ako nije došlo do kajanja.

VL
ZA
zaboravi
03:39 26.11.2011.

Ti isti koji su zadrzani i koji nisu dosli pravili su 90-ih masinu za mljevenje mesa u Hrvatskoj,po srbiji sta su radili i dizali srbe da izvrse agresiju na Hrvatsku.Sadasnji ovi kao sto se predstavljaju kao vodze izbjeglih srba,sta li su oni radili od 1991-1995 koliko li su ubili i pobili Hrvata.Koja li je demokratija u srbiji kad svaki dan prijete manjinama,a policija ne sprovodi nista i jos blizo plocijskih postaja napadaju i premlacuju pojedince iz manjina.

VL
ZA
zaboravi
03:42 26.11.2011.

Treba zabraniti koalicije koje izasao na izbore toliko mu je da nema sjedinjavanja da se obore druge sa vise glasova.milanovic ce prodati i dati sve da bude na celu te koalicije,zato se treba da cuva da te manjine ne dodzu na vlast inace je Hrvatska propala.

VL
Avatar H/S/P
H/S/P
05:24 26.11.2011.

Zna se zasto nije dosao. A izbijeglih Srba ne postoji. Oni su se samo vratili odkud su nekad dosli.

VL
Avatar H/S/P
H/S/P
05:27 26.11.2011.

25.11.2011. u 23:28h thekurcula je napisao/la: Na VL ništa novo. Komentatori i dalje propagiraju lokalnu fašističku ideologiju, poznatu u istoriji kao ustaštvo, a moderator komentara se pravi blesav i kaže da VL ne stoji iza komentara čitalaca nego oni predstavljaju mišeljenje čitalaca samih. Međutim revnosno se brišu svi komentari koji ovakvih neofašisitičkim stavovima oponiraju. *********************************** Fasisticka ideologija dolazi iz Srbije i zove se \"Cetnici\". Mi Hrvati nismo nikad po Srbiji palili,silovali i pljackali a vi redovno po Hrvatskoj.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.