Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljao 22 djece

Bivši odgajatelj u vrtiću zlostavljao djecu, a sada moli da ga se kastrira: 'To je moja odluka'

Ilustracija
Pixabay
24.11.2020.
u 12:15

Collis traži od vlasti da mu odobre kemijsku kastraciju koja košta oko 20 tisuća funti, a liječenje traje tri do pet godina

Bivši odgajatelj u vrtiću koji je zlostavljao 22 djece moli da bude kemijski kastriran kako bi mogao biti oslobođen.

Aaron Collis (34) iz Velike Britanije osuđen je na zatvorsku kaznu 2009. godine nakon što je počinio seksualne prijestupe nad djecom među kojima je bilo i 18-mjesečno dijete, piše The Sun

Collis traži od vlasti da mu odobre kemijsku kastraciju koja košta oko 20 tisuća funti, a liječenje traje tri do pet godina. Smatra da je to jedini način na koji može biti oslobođen te da je to jedino što bi ga moglo spriječiti da ponovno zlostavlja djecu zbog toga što liječenje smanjuje libido.

Zahtjev mu je odbijen, a dužnosnici su rekli kako nema dokaza o tome koliko dobro lijek djeluje na smanjenje spolnog uzbuđenja. 

"Mislio sam da će iskoristiti priliku da mi oduzmu seksualni nagon, ali pogriješio sam. Svi me pokušavaju odgovoriti govoreći mi da sam mlad i kako to nije potrebno, ali to je moje tijelo i moj poremećeni mozak koji je opasan i to je moja odluka", rekao je. 

Ovo nije prvi Collinsonov zahtjev za takvim oblikom liječenja. Već je 2014. godine zatražio od vlasti da mu omoguće liječenje. Tvrdio je da mu programi za seksualne prijestupnike i zatvorska rehabilitacija ne pomažu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije