Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporaba

Bivši načelnik oštetio općinu Karlobag za 805 tisuća kuna

Karlobag
Marko Culjat/Vecernji list
08.02.2013.
u 14:44

Trojka s područja Karlobaga i osoba s područja Zagreba, tijekom 2008. godine su kao ovlaštene osobe zlouporabili položaj u postupku odabira najboljeg ponuđača za izradu urbanističkog plana naselja Karlobag

Temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, ličko-senjska policija završila je kriminalističko istraživanje nad četiri osobe za koje se sumnja da su počinili kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti. Trojka s područja Karlobaga i osoba s područja Zagreba, tijekom 2008. godine su kao ovlaštene osobe zlouporabili položaj u postupku odabira najboljeg ponuđača za izradu urbanističkog plana naselja Karlobag.

Na taj način oštetili su Općinu Karlobag za 805 tisuća kuna. Protiv njih je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Neslužbeno doznajemo kako je među četvoricom i bivši načelnik općine, 43-godišnji Ivica Bačić.

>>Oštetila osiguravateljsku kuću i devet osoba

Komentara 1

SO
Somelier
08:59 11.02.2013.

Sve u svemu dobro je. Govorilo se o 30 milijuna kuna a završilo na 805 tisuća. Bačić je puno napravio u Karlobagu. Jedino je krivo napravljen "otok" na raskršču prema Gospiču. Gornji dio je predugačak tako da stanovnici iz ulicee B.J. Jelačića moraju po 3 puta manevrirati da izađu na ulicu. Neka da 10% od toga što se tereti i sredi se slobodan izlaz spomenutoj ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije