Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO PREPUCAVANJA

Bivši ministar obrane: Plenković i Milanović se zahebavaju sa svima nama

Obilježavanje 75. obljetnice proboja posljednjih zatočenika ustaškog logora Jasenovac
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
29.05.2020.
u 16:53

Dodao je da bi njihove političke igrice trebale preskočiti dane kao što je obilježavanje osnutka Hrvatske vojske

Oni se zahebavaju sa svima nama - zaključio je Ante Kotromanović, bivši ministar obrane u Vladi Zorana Milanovića, komentirajući odnos premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića.

Na upit RTL-ove novinarke kakvu poruku šalje premijer nepojavljivanjem te predsjednik s izjavom da nije ni on uvijek dolazio kad ga je bivša predsjednica zvala, Kotromanović je odgovorio:

- A što da vam kažem? To su vjerojatno neke njihove političke igrice koje bi se trebale preskočiti na ove dane. Za mene je ovo jedan poseban dan, 29 godina je prošlo od osnutka Hrvatske vojske… A to što se oni na jedan način zahebavaju sa svima nama, to nek ide njima na brk.

Komentara 4

ST
struj
23:55 29.05.2020.

Vidi se da Kotromanović dobro poznaje svog bivšeg šefa dok su se lijepo zahebavali sa hrvatskim narodom. Plenković je ipak gospodin za društvo oko Milanovića i svakako je puno bolji izbor trenutno pored ovakve oporbe.

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:22 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

NA
navijeke
17:45 29.05.2020.

Nisam se uvijek slagao s onim što je Kotromanović izjavljivao, ali ne mogu ne cijeniti njegovu dosljednost. Reći će svakom što ga ide, bez obzira na to dijeli li s tom osobom političke stavove ili ne. I hvala mu na tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije